Informatie over Bloedstolsels Veroorzaakt door liposuctie

Liposuctie is een procedure die vet direct verwijdert uit specifieke gebieden van het lichaam. Eén van de mogelijke gevaren van deze procedure is de ontwikkeling van bloedstolsels.

Bloedstolsels

Terwijl bloedstolling is een natuurlijk proces van het lichaam en voorkomt overmatig bloeden kan gevaarlijk, zelfs fataal zijn. Bloedstolsels bestaan ​​uit rode bloedcellen, fibrine eiwitten en bloedplaatjes.

Belang Post-Op

Na liposuctie, beginnen rond te lopen zo snel mogelijk om bloedstolsels te voorkomen. De patiënt moet proberen om dezelfde avond te lopen als de procedure.

Overmatig Chirurgie

Bloedstolsels gewoonlijk wanneer er overmatige trauma aan het lichaam veroorzaakt door liposuctie is. Als een patiënt niet in staat is om rond te lopen de dag na de operatie, kan te veel zijn gedaan in één sessie. Het is dan belangrijk om te letten op tekenen van stolling.

Anesthesie

Als algemene anesthesie wordt gebruikt, het percentage bloedstolling hoger wordt, in tegenstelling tot wanneer slechts plaatselijke verdoving wordt gebruikt.

Symptomen

Bloedstolsels kunnen zeer gevaarlijk en mogelijk dodelijk zijn als ze werken hun weg naar de longen. Het is belangrijk om geen pijn mee en zoeken naar eventuele zwelling.