Informatie over Apple Cider Vinegar Water voor Maag Weight Loss

Een studie gepubliceerd in 2004 door de European Journal of Clinical Nutrition blijkt dat het nemen van 1-2 theelepels appelazijn met water helpt bij gewichtsverlies door het verminderen van de eetlust, het verhogen van de stofwisseling, spijsvertering, het verminderen van het vasthouden van water en het bevorderen van serotonine productie.

Verminderde eetlust

Apple cider azijn bevat pectine, die combineert met water om het gevoel van vol te maken. Dit laat lijners om minder te eten, terwijl nog steeds tevreden gevoel.

Verhoogd metabolisme

Het azijnzuur in azijn verhoogt de opname van ijzer in het lichaam, die energie produceert, doordat elke cel om meer zuurstof te krijgen. Het helpt ook bij de vertering en het gebruik van eiwitten, andere sleutel tot gewichtsverlies.

Een betere vertering

Apple cider azijn helpt snelheid spijsvertering, waardoor vetten in het spijsverteringskanaal te blijven voor zo weinig mogelijk tijd. Hoe minder tijd doorbrengen vet in de darmen, de minder vet wordt geabsorbeerd door het lichaam.

Minder Waterberging

Apple cider azijn bevat kalium, een ingrediƫnt dat de natrium vinden in veel verpakte voedingsmiddelen tegengaat. Kalium helpt voorkomen dat het vasthouden van water, waardoor het lichaam om potentiƫle pondjes kwijt.

Verhoogde Serotonine Productie

Vermogen Appelciderazijn om te helpen bij de afbraak van eiwitten de productie van tryptofaan, een aminozuur voor de productie van serotonine te verhogen. Verhoogde niveaus van serotonine om het lichaam om meer ontspannen en in het algemeen goed die, hoewel niet direct verband houden met het gewichtsverlies, kan een motivator voor gewichtsverlies te voelen.