Informatie Over accupunture te stoppen met roken

Met behulp van acupunctuur te stoppen met roken kan rokers helpen kick hun nicotine gewoonte voor goed. Deze alternatieve therapie kan verminderen ontwenningsverschijnselen, waardoor het makkelijker om te stoppen met roken.

Eerste benoeming

De acupuncturist zal een intakegesprek inplannen voor meer informatie over de patiënt en haar rookgewoonten leren. Als de acupuncturist denkt dat het gebruik van acupunctuur te stoppen met roken zal de patiënt ten goede komen, kan de behandeling direct te beginnen.

Procedure

Dunne naalden in acupunctuurpunten geplaatst op de patiënt oor, pols en buik.

Sessielengte

Acupunctuur sessies die bedoeld zijn om te helpen stoppen met roken kan 5-30 minuten, afhankelijk van de ernst van de ontwenningsverschijnselen en eerdere roken geschiedenis van de patiënt duren.

Sessie Frequency

Acupunctuur sessie kan twee tot drie keer per week worden gepland voor de eerste maand van de patiënt probeert te stoppen met roken. Na de eerste maand, kan de acupuncturist wekelijkse sessies voor de komende maanden aan te bevelen.

Misvattingen

Met behulp van acupunctuur te stoppen met roken is geen wondermiddel. Patiënten moeten worden gemotiveerd om te stoppen voordat die in behandeling.