Inflammatoire blaasontsteking

Inflammatoire blaasontstekingen, meestal genaamd bacteriële cystitis, doorgaans van invloed zijn vrouwen meer dan mannen. Klachten blijken vaak ongemakkelijk behandelingen beschikbaar. U kunt ook een aantal dingen om te voorkomen dat te doen.

Oorzaken

Inflammatoire blaasontstekingen resulteren meestal van geslachtsgemeenschap (vrouwen), vergrote prostaat (mannen) en urinaire katheters. De meeste infecties resulteren uit de E. coli bacterie.

Symptomen

Symptomen omvatten pijn, branden urineren, frequent urineren, bloed in de urine, koorts en lage druk in de buik.

Complicaties

Terwijl de meeste blaasontsteking opruimen met de juiste behandeling, kan onbehandelde infecties leiden tot nier-infecties die kunnen leiden tot nierschade. Raadpleeg uw arts voor de behandeling als u vermoedt dat u een blaasontsteking.

Behandeling

Je nodig antibiotica om de infectie te verwijderen; typische cursussen duren overal van een paar dagen tot een week. Eindig uw recept maakt niet uit hoe snel je je beter voelt; Dit zal de infectie te houden van terugkomen. Een verwarming pad kan druk en pijn te verlichten. Vermijd dingen die de blaas zoals cafeïne, sap van citrusvruchten en alcohol zal irriteren.

Preventie

U kunt verschillende dingen om uw risico van inflammatoire blaas infecties te verminderen doen. Drink veel water te spoelen bacteriën. Cranberry sap is misschien goed ook, maar is niet geschikt voor mensen die bloedverdunnende medicijnen. Veeg van voor naar achter na gebruik van de badkamer. Laat de urine niet te houden in.