Infant Skin Disease

Zuigelingen kunnen een verscheidenheid van huidziekten te krijgen, en sommige komen vaker voor dan anderen. U kunt de meeste soorten zuigeling huidziekten te behandelen op uw eigen, maar sommige vereisen voorgeschreven medicijnen. Bel uw arts met eventuele problemen, en als een bepaalde huid aandoening gepaard gaat met andere symptomen, zoals koorts (zie referentie 2).

Cradle Cap

Seborrheic dermatitis veroorzaakt wieg cap bij zuigelingen. Het wordt gekenmerkt door schalen en schilferende huid, meestal in de hoofdhuid volgens drgreene.com. Het kan zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, zoals het gezicht en nek, indien onbehandeld. Gebruik een kleine borstel om voorzichtig schrapen de schalen wanneer u uw Infanta € ™ s haar shampoo. Als de wieg cap aanhoudt, probeer dan een shampoo die speciaal is ontworpen voor seborrheic dermatitis, zoals Selsun Blue (zie referentie 2).

Diaper Rash

Luieruitslag is een veel voorkomende en wordt veroorzaakt door vocht op de Infanta € ™ s bodem, gecombineerd met de luier wrijven tegen haar huid. Gebruik wegwerpluiers, en veranderen ze vaak. Als je niet van plan bent over het wijzigen van uw Infanta € ™ s luier voor een lange periode van tijd, zoals 's nachts, breng dan een luier crème te blokkeren vocht helpen sijpelen in de huid en het veroorzaken van een uitslag. Voorbeelden zijn Desitin Overnachting en A + D Zalf (zie referentie 2).

Eczeem

Atopische dermatitis of eczeem, veroorzaakt door een immuunstoornis in infanta € ™ s huid, niet noodzakelijkerwijs een allergie. Gebruik milde zeep en lauw water tijdens bad tijd. Breng een kindje moisturizer daarna, zoals Aquaphor. Als de uitslag niet opruimen, zie uw arts om een ​​recept zalf (zie referentie 3).

Erythema Toxicum

Erytheem toxicum is een soort huiduitslag die vaak bij zuigelingen die enkele dagen oud volgens drgreene.com. Deze uitslag komt in de vorm van rode vlekken met bultjes in het midden. Erythmea toxicum ruimt op zijn eigen na een paar dagen zonder behandeling (zie referentie 2).

Prickly Heat

Stekelige warmte is ook bekend als warmte-uitslag of miliaria. Zweet van overmatige lichaamswarmte ontwikkelt tot een uitslag in de plooien van zijn huid, waarbij het vocht wordt opgesloten. Afzien van de toepassing te veel moisturizer, want dit maakt stekelige warmte erger. Niet overdress uw kind, en zorgt ervoor dat uw huis heeft een aangename temperatuur (zie referentie 2).

Staphylococcal Scalded Skin Syndrome

Een stafylokokkeninfectie is levensbedreigend en wordt gekenmerkt door een zinderende rode huiduitslag die gepaard gaat met koorts, koude rillingen en massale huid peeling in je kind. Als u vermoedt dat staphylococcen gebroeid huid syndroom, neem dan direct contact op met uw arts. De behandeling bestaat meestal hospitalisatie evenals antibiotica (zie referentie 1).

Besmetting van de Gist

Een schimmelinfectie lijkt op een luieruitslag, maar neemt niet weg met typische luieruitslag behandelingen gaan. Ook, in tegenstelling luieruitslag, schimmelinfecties vaak met de plooien van de huid, zoals dijbeen. Een schimmelinfectie kan zich ook ontwikkelen in de onderbuik. De uitslag zou puistjes in het hebben. Vraag uw kinderarts over het gebruik van een over-the-counter zalf, zoals miconazol of clotrimazol. Als de infectie ernstig is, zal uw arts waarschijnlijk adviseren een recept, zoals nystatine (zie referentie 2).