Infant hernia Symptomen

Met een hernia, een klein gedeelte van de bovenkant van de maag hecht aan de slokdarm, duwen door het diafragma. Een baby kan een hernia hebben met absoluut geen klachten. Het kan ook leiden tot een scala aan gastroesophogeal problemen. Soms zijn deze symptomen moeten worden gecontroleerd met medicatie of zelfs chirurgie.

Prikkelbaarheid

Een baby kan de pijn van brandend maagzuur een hiatus hernia kan veroorzaken niet communiceren. In plaats daarvan kan er constant huilen of prikkelbaarheid die verward met koliek kan zijn.

Frequent Braken

Of is het werkelijke braken of constante "spugen", een baby met een hiatus hernia heeft vaak reflux waar het voedsel / vloeistof komt terug de slokdarm.

Slechte adem

Een hernia kan een zure smaak / geur veroorzaken. Dit is het terugvloeien van zuur in de slokdarm.

Oor, neus en keel

Refluxziekte van een hiatus hernia kan oor, sinus en keel pijn en infecties veroorzaken. In sommige gevallen kan de aspiratie van vocht ook leiden tot ademhalingsproblemen die als hoesten of piepen zal presenteren.

Niet eten

Een baby met een hiatus hernia kan niet te veel of helemaal niet te eten. Dit kan uit de misselijkheid, pijn van maagzuur of het ongemak van reflux.

Overwegingen

De meeste van de symptomen van een hernia kan worden vermeden. Het kind mag niet worden vastgesteld onmiddellijk na het eten gelegd. Die het kind rechtop gedurende minstens 30 minuten en frequente oprispingen kunnen hernia symptomen te houden bij kinderen onder controle.