Infant Gas Relief Övningar

När barn har överskottsgas, blir de cranky. De luftbubblor i sin mage orsakar obehag och de behöver lindring. Enligt Det är en mammas värld hemsida, gas orsakas när bakterierna i ett barns mage möten eller hjälper till processsocker. Denna åtgärd frigör gas. Ibland blir denna gas fångade, och orsakar ditt barn att känna smärta. Innan du rusa till läkaren för en flaska medicin, prova några barn övningar för att lindra gastrycket.

The Bicycle

Detta är som vuxen version av cykeln. Lägg barnet på rygg på en vadderad yta, till exempel en hopvikt filt eller soffa kudde. Ta försiktigt tag barnet i benen och börja röra på benen som om de trampa en cykel.

Benövningar

Lätt ta tag i barnets ben och flytta dem mot sin mage, båda på samma gång. Räta sedan hans ben ut. Genom att flytta benen på detta sätt, kommer det att hjälpa magen gasen att gå igenom barnets mage.

Bounce

Bounce bebisen i knät eller på en övning boll. Kom ihåg att hålla ett fast grepp om ditt barn och inte studsar henne för hårt eftersom det kan skada henne.

Rullande

Håll ditt barn, placera honom magen och ner på en övning boll. Rulla honom försiktigt fram och tillbaka på bollen. Detta kommer att hjälpa till att lindra vissa av gastrycket barnet mår.