Infant Formula Alternatieve

Veel moeders voelen zich ongemakkelijk met het geven van hun baby commerciële zuigelingenvoeding. Redenen variëren van klachten over de geur van een overtuiging dat er gezonder babyvoeding. Flesvoeding een baby met een formule gekocht in de baby-afdeling van de lokale winkel is uitgegroeid tot een sociale norm. Maar veel moeders voelen hun baby's verdienen meer en willen betere opties voor hun kinderen.

Moedermelk

Moeders die niet willen dat hun baby's commerciële zuigelingenvoeding voeden dienen eerst te overwegen de borstvoeding, die veel voordelen voor de gezondheid om moeder en baby biedt. Lichaam van de moeder is ontworpen voor productie van melk voor haar baby, en er is geen betere voeding voor een zuigeling. Moedermelk is altijd de juiste temperatuur, heeft de juiste hoeveelheid vetten en andere voedingsstoffen en heeft een zoete smaak die kinderen verkiezen boven formule. Borstgevoede baby's zelden te veel eten, omdat ze leren om te stoppen als ze vol zijn, in tegenstelling tot fles-gevoede baby's, die normaal gesproken worden aangemoedigd om te blijven eten tot de fles leeg is. Het geven van borstvoeding kan het risico van borstkanker te verminderen bij de moeder, en het helpt ook haar verbranden de extra vet ze opgeslagen tijdens de zwangerschap. Borstvoeding heeft zoveel voordelen dat veel wetenschappers en onderzoekers geloven dat ze zullen ontdekken van nieuwe redenen om borstvoeding te geven voor een lange tijd.

Vrouwen die hun baby niet kan voeden moeten overwegen het pompen van de moedermelk en gaf het aan de baby in een fles. Moedermelk kan worden opgeslagen in de vriezer voor toekomstig gebruik. Premature baby's en baby's die ziek zijn kan moedermelk nodig, zelfs als de moeder niet in staat is om verpleegkundige of pompen de melk. In deze gevallen kan de moeder in staat zijn om toegang te krijgen tot de moedermelk van een andere vrouw via een melk bank. Deze banken zijn gereserveerd voor speciale situaties, dus een nieuwe moeder die dit voelt kan een goede optie zijn voor haar moeten contact opnemen met het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor meer informatie.

Homemade Infant Formula

Er zijn vele redenen waarom een ​​vrouw niet in staat zijn om borstvoeding te geven. Ze kan hebben gehad borstoperatie dat haar melkklieren beschadigd. Ze kan medicatie die haar moedermelk onveilig maakt nemen. Ze kan seksueel misbruik hebben geleden in het verleden dat haar emotioneel niet in staat om haar baby te voeden verlaat. Wat de reden ook, veel moeders die niet de mogelijkheid van het geven van borstvoeding hebben nog steeds niet willen naar een commerciële zuigelingenvoeding gebruiken. Deze vrouwen hebben een andere keuze: zelfgemaakte babyvoeding.

Zelfgemaakte babyvoeding kan worden gemaakt van koemelk of geitenmelk met extra vitaminen en mineralen aan de voedingsbehoeften van de baby's te voldoen. Een snelle zoektocht van het internet opduikt veel recepten, die allemaal beweren het beste voor uw baby. De waarheid is dat elke baby is anders en je moet de beste opties met iemand die u kan helpen een weloverwogen beslissing te bespreken. Een algemene kinderarts wordt niet aanbevolen in dit geval, omdat veel gewoon zeggen een commerciële formule is prima. Als u al hebt vastgesteld dat dit geen optie is voor u, iemand vinden die het eens met uw beslissing, zoals een voedingsdeskundige of een homeopathisch arts die is gespecialiseerd in baby's en kinderen.