Infant Diarree Behandeling

Zuigeling diarree komt regelmatig voor bij die op elk moment kan gebeuren je baby ervaart een soort van vertering probleem of ziekte. Er zijn een paar conventionele behandelingen voor baby diarree en een paar belangrijke dingen om op te letten voordat je een dokter bellen.

Gehydrateerd

Het houden van uw baby gehydrateerd door de hele episode van diarree is de sleutel tot het voorkomen van een nog meer ernstige ziekte. Zuigeling diarree meest virale aard, maar kan ook optreden door een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen, of worden veroorzaakt door een bacterie. Algemeen artsen niet voorschrijven van antibiotica tegen diarree, omdat het ruimt op zijn eigen binnen een paar dagen.

Als u borstvoeding geeft uw kind, CS Mott Children's Hospital informatie over diarree bij kinderen die borstvoeding krijgen raadt u borstvoeding blijven om je kind gevoed en gehydrateerd, maar om uw dieet te veranderen om te zien of deze potentieel beïnvloedt de stoelgang van uw kind.

In tussen borstvoeding sessies, CS Mott Children's Hospital raadt het geven van uw kind een orale rehydratatie-oplossing. Een orale rehydratie oplossing kan thuis gemaakt worden - 1 eetl. suiker en een snufje zout in een liter gedestilleerd water, of het kan een over-the-counter elektrolytische drank speciaal ontwikkeld voor baby diarree zijn.

Als u geen borstvoeding geeft, het ziekenhuis adviseert u uw kind af te leiden van vaste stoffen en complexe voedingsmiddelen, dan beginnen met een dieet van heldere vloeistoffen en langzaam werken tot semi-vaste stoffen. Hoewel de resultaten niet direct zal zijn, als de conditie van uw kind niet verbetert tijdens dit proces, een arts raadplegen. Streef ernaar om uw kind goed gehydrateerd door dit proces.

Een huis remedie

Een overrijpe banaan kan worden net wat je nodig hebt. Laat de bananen rijpen tot het punt waar het heeft veel van zwarte vlekken, pureer het dan en voer het aan uw kind. Deze remedie wordt gezegd dat het vrijwel direct werken in het stoppen van losse, waterige stoelgang.

Wanneer moet u een arts waarschuwen

Terwijl de meeste gevallen van diarree opruimen vrij snel, als uw kind diarree heeft langer dan 24 uur met geen enkel teken van verbetering, de Mayo Stichting voor Medisch Onderwijs en Onderzoek (Mayo Clinic) raadt u onmiddellijk contact op met een arts. Als de diarree gepaard gaat met koorts of braken, de stoelgang steeds tranende of als uw kind is lusteloos en haar huid niet onmiddellijk na geknepen plat, is het noodzakelijk voor u om een ​​arts te contacteren of neem uw kind naar de eerste hulp.

Een laatste waarschuwing

Als uw kind ervaart chronische diarree, of lijkt diarree vaker dan normaal, is er misschien een onderliggende aandoening. Neem contact op met uw kinderarts om verdere gezondheid van uw kind te waarborgen.