Individuele Gezondheidszorg dekking opties

Individuele Gezondheidszorg dekking opties

Consumenten hebben veel mogelijkheden voor de individuele gezondheid dekking, afhankelijk van het type van het plan gekozen, persoonlijke behoeften en kostenoverwegingen. Zij in brede kring binnen vier primaire vormen van de dekking vallen, en zijn overal verkrijgbaar via een aantal A-rated verzekeringsmaatschappijen. Ieder moet zorgvuldig worden onderzocht om rekening te houden plannen beperkingen, restricties en eigen risico.

Major Medical Insurance

De verzekerde persoon moet een eigen risico te betalen voordat er uitkeringen worden betaald. Onder dit type van de dekking, de verzekeringsmaatschappij betaalt doorgaans 80% van het ziekenhuis en / of medische rekeningen, met de consument verantwoordelijk voor het evenwicht. Terwijl in sommige gevallen moet de consument de volledige factuur direct betalen en dan krijg vergoed door de verzekeringsmaatschappij, wordt die optie steeds veel minder vaak in het voordeel van individuen betalen van hun 20% aandeel, en het ondertekenen van een release voor de verzekeringsmaatschappij om het saldo te betalen rechtstreeks aan de zorgverlener.

Preferred Provider Organization

Terwijl een PPO omvat een netwerk van artsen kunnen verzekerden zoeken naar de diensten van een arts, zowel binnen als buiten het netwerk. In het laatste geval, echter, consumenten zijn verantwoordelijk voor een hoger eigen risico en co-betaalt. Dit komt omdat de artsen binnen het netwerk meestal redelijke vergoedingen voor specifieke diensten, onderhandeld vooraf met de verzekeringsmaatschappijen bepalen. Out-of-netwerk artsen zijn vrij om hogere kosten in rekening, waardoor de consument verantwoordelijk voor de extra kosten.

Health Maintenance Organization

Een HMO is een populaire optie vanwege de lagere kosten ten opzichte van belangrijke medische verzekering, en gezien de nadruk op de langere termijn opties. De verzekerde kiest voor een primaire zorg arts die biedt preventieve begeleiding en zorg en is het centrale aanspreekpunt, verwijst de patiƫnt naar specialisten en ziekenhuizen waar nodig. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat de artsen te zijn binnen een netwerk, en hebben geen betrekking op procedures en diensten die zij onnodig te overwegen. Deze factoren dragen bij aan deze optie lagere kosten.

Point of Service

Een POS contract vertegenwoordigt een hybride van het PPO en HMO opties. Consumenten kiezen voor een primaire zorg arts die het centrale punt voor alle medische zorg blijft. Het verschil met dit plan is dat artsen verwijzingen naar elke specialist of in of buiten het netwerk kunnen toestaan. Met HMO plannen, daarentegen, specialisten moet deel uitmaken van het netwerk. Hierdoor POS plannen bieden meer flexibiliteit zowel artsen als patiƫnten wanneer aanvullende diensten vereist.