Immuun aandoeningen bij kinderen

Immune syndroom aandoeningen bij kinderen, ook bekend als auto-immuunziekten, optreden wanneer het immuunsysteem van de kind begint het lichaam te vallen, waardoor talloze symptomen en ernstige gezondheidsproblemen. Auto-immuunziekten kunnen erfelijk zijn, maar zijn niet besmettelijk.

Soorten

Autoimmuun aandoeningen omvatten diabetes, juveniele artritis, psoriatische artritis, reumatoïde artritis en lupus. Allergieën worden ook beschouwd auto-immuunziekten.

Symptomen

Symptomen van auto-immune aandoeningen omvatten terugkerende koorts, diarree, gewrichtspijn, hoesten, bloed ophoesten, uitslag en een piepende ademhaling.

Diagnose

Artsen voeren bloedonderzoek en diagnostische procedures en het verzamelen van familiale geschiedenissen om auto-immuunziekten te diagnosticeren. Voor allergieën, zijn er gespecialiseerde tests om te bepalen welke voedingsmiddelen of milieusegmenten leiden tot een reactie in het kind.

Behandeling

Behandeling van een auto-immuunziekte is afhankelijk van de aandoening, maar bijna alle vereist beheersing ontstekingen en onderdrukken het immuunsysteem zodat het stopt aanvallen het lichaam. Medicijnen die het immuunsysteem onderdrukken oa corticosteroïden, zoals prednison. Juveniele diabetes vereist dagelijkse opvolging en controle van glucosespiegels.

Het voorkomen

Er is geen bekende preventie voor auto-immuunziekten als van oktober 2009. Het verminderen van stress, het eten van een evenwichtige voeding en het vermijden van bekende allergenen en zieke mensen kunnen opflakkeringen te voorkomen of verminderen van de ernst van de symptomen. Symptomen Sommige kinderen zijn opgelucht door alternatieve therapieën, zoals kruidenpreparaten, massages of acupunctuur.