Ijs als een koortslip Cure

Ijs als een koortslip Cure

Koortslip, ook wel bekend als koortsblaasjes, zijn pijnlijk, vervelend en lelijk. Ze groeien vaak uit een kleine hobbel naar een full-blown zere voordat ze eindelijk genezen. Er zijn medicijnen om de pijn te verlichten en versnellen hun genezing, maar sommige mensen de voorkeur aan natuurlijke behandeling methoden te gebruiken. Ice is een populaire methode die niets kost en is eenvoudig aan te brengen. Het kan alleen gebruikt worden of in combinatie met andere koortslip kuren.

Definitie

Koortsblaasjes worden met vloeistof gevulde blaasjes die meestal op de lippen, hoewel zij kunnen voorkomen in de mond, ook. De Mayo Clinic zegt dat ze worden veroorzaakt door het herpes simplex virus. Voor de meeste van de tijd, blijft slapende in de huid zenuwcellen. Het zal echter af komen een actieve infectie.

Ernst

Ice staat zijn om de ernst van een koortslip aanvallen verminderen als je het vroeg vangen. Gezondheid 911 beveelt het gebruik van het zodra je het gevoel een zere zich klaar om uit te breken. Je moet in staat zijn om dit te vertellen door pijn of een jeukende of tintelend gevoel op je lip. Uw klieren kan ook opzwellen. Je moet een ijsblokje elk uur van toepassing gedurende 10 minuten naar het gebied waar je je voelt de pijn of andere sensaties, het proces te herhalen voor een hele dag. Het ijs kan helpen om het virus bewegen van de zenuw naar de huid. Sommige mensen gebruiken bevroren theezakjes plaats van gewoon ijs in de overtuiging dat thee heeft antivirale eigenschappen die de preventieve werking van het ijs kan stimuleren.

Pijn

Ice staat bekend als een huis remedie voor koortslip pijn. Breng een ijsblokje rechtstreeks naar het getroffen gebied door wrijven de kubus op het voor enkele minuten. Het zal werken door verdovende je lip, zodat je niet het gevoel de pijn of onaangename sensaties geassocieerd met koortsblaasjes. Als u liever niet om ijs te gebruiken, de Mayo Clinic zegt dat je een koud kompres vervangen.

Compatibiliteit

Ice is een natuurlijke koortslip behandeling die compatibel is met de medische behandelingen. Naast het aanbrengen van een ijsblokje, kunt u anti-virale medicijnen gebruiken om de ernst en de duur van de pijn is te verminderen. Ze zijn beschikbaar over de toonbank of op recept. U kunt ook een verdovende medicatie gebruiken, zoals benzocaïne of lidocaïne om de pijn te behandelen samen met uw ijs toepassingen.

Waarschuwing

Hoewel ijs nuttig in het verminderen van pijn en ernst koortsuitslag kan zijn, is er geen echte remedie voor koortslip. Ze worden veroorzaakt door een virus, en als het eenmaal is er met je lichaam, is er geen manier om zich te ontdoen van het. U zal blijven koortslip krijgt, maar je kunt ijs gebruiken wanneer u maar een uitgangspunt, om te proberen om het virus terug in rusttoestand sneller dwingen.