Ideeën voor een Corporate Fitness Challenge

Ideeën voor een Corporate Fitness Challenge

Effectieve corporate wellness programma's kunnen terugkeren $ 3 voor elke dollar uitgegeven, volgens de Centers for Disease Control. Omdat een meerderheid van gezondheidsproblemen - zoals roken en hart-en vaatziekten - kan worden gekoppeld aan de levensstijl van een werknemer, werkplek programma's die de kwaliteit van leven van werknemers te verbeteren helpen ook het bedrijf bottom line. Motiveer werknemers om te gaan voor een run, druk op de sportschool en een hapje een beetje bewuster met bedrijfsfitness uitdagingen.

Let Go van Stress

Promoot algemene stress-afgifte gewoonten door het opleiden van uw medewerkers en het aanbieden van prikkels. Bijvoorbeeld, bieden een afdeling een gratis gezonde lunch aan het eind van de week als alle teamleden nemen op zijn minst een half uur lunchpauze voor de eerste vier dagen. Of werknemers met punten te belonen voor het krijgen van zeven tot acht uur slaap per nacht. Laat medewerkers om punten in te wisselen voor prijzen of incentives, zoals fitnessapparaten of extra vrije tijd.

Get Moving

Maak teams van wandelaars, wandelaars, joggers en fietsers om te concurreren tegen elkaar en het verbeteren van de algehele gezondheid. Dagelijks Endorfine Wellness Challenges moedigt een zes weken durende uitdaging die punten of minuten van de oefening voor elk teamlid zich aanmeldt. Maak andere prikkels om indirect lichaamsbeweging te stimuleren. Bijvoorbeeld, het bevorderen van een "fiets naar het werk 'of' walk the hall" week aan medewerkers gevraagd om hun auto thuis te laten, halen dat verre parkeerplaats of maak een wandeling rond het kantoor tussen de vergaderingen.

Eat Right

Stimuleren van gezonde eetgewoonten met punten-programma's. Bijvoorbeeld, werknemers belonen met een punt voor elke portie fruit of groenten die ze verbruiken. Daarnaast punten toekennen voor elke dag dat een werknemer vermijdt junk food of verbruikt minder calorieën. Bieden een stimulans voor het meeste gewicht of vetpercentage verloren over een periode van twee maanden. Paar van dit soort uitdaging met andere office-brede workout uitdagingen en kijken naar de transformatie ontvouwen.

Hield op met het

Subsidiëren anti-roken-programma's om medewerkers te helpen stoppen met roken. Bieden beloningen, zoals cadeaubonnen, voor die werknemers die plegen te stoppen met roken, of betalen voor nicotinepleisters. Wees er zeker van te bouwen in sommige verantwoording en aanmoediging langs de weg, zoals het starten van een groep collega's die instemmen met het gebruik van tabak te stoppen. Bied alternatieven voor pauzes, zoals gratis koffie of gezonde snacks rookt, of outdoor wandel paden die kunnen worden gebruikt tijdens de breaks.