Ideeën over Hoe schoon voor Ouderen en Gehandicapten

Ideeën over Hoe schoon voor Ouderen en Gehandicapten

Ouderen en gehandicapte personen hebben unieke behoeften voor hun zorg en netheid van hun huizen. Verantwoordelijk te zijn voor hun zorg, moet u ervoor zorgen dat hun huis veilig is voor hen om in te bewegen en dat hun huizen zijn vrij van gevaren voor het milieu. Voor ouderen en gehandicapten, deze behoeften zijn meer dan comfort, ze zijn nodig voor een veilige en gezonde leefomgeving.

Open Walkways

De ouderen en gehandicapten hebben behoeften die uniek zijn voor hun conditie zijn. Deze omvatten hun behoefte aan een schone loopruimte tussen gebieden van hun huis dat vrij van rommel zijn, waardoor de kans voor hen struikelen en vallen in hun huizen. Walk the high traffic paden van hun huis, zoals het gebied van hun slaapkamer naar de badkamer, woonkamer en keuken. Zorg ervoor dat deze paden zijn duidelijk van rommel. Verwijder eventuele obstakels die zou kunnen struikelen of wond hen, waaronder omgekeerde hoeken van karpetten, overtollige meubilair, of onhandig decoraties.

Floor Cleaning

Tegels en hardhouten vloeren vormen een uniek gevaar voor ouderen en gehandicapten. Deze vloeren kunnen glad zijn, vooral als je ze schoon te maken met bepaalde producten. Selecteer vloerreiniging producten die worden aangeboden als "geen slip" producten. Gebruik deze op alle vloertegels en hardhouten vloeren in hun huis. Nadat u de vloeren schoon, blijven in hun huis totdat alle vloeren zijn droog. Eenmaal droog, lopen de vloeren jezelf en zorg ervoor dat ze niet glad of nog nat.

Telefoon Access

Reinig de gebieden rond telefoons en medicijnen goed en zorg ervoor dat er geen obstakels in de buurt van een van beide. Plaats stoelen in de buurt van alle telefoons en medicijnen die nog niet zitten naast zitplaatsen. Installeer extra telefoons in hun huis, met name in de buurt van gebieden waar ze tijd doorbrengen, zoals hun favoriete stoel in de woonkamer of naast hun bed. Dit zorgt ervoor dat ze niet ver te reizen als de telefoon overgaat en dat ze een telefoon kan bereiken als zij nodig noodhulp.

Gevaarlijke Insecten

De meeste insecten zijn niet levensbedreigend, maar ze kunnen de kwaliteit van leven voor patiënten te verminderen. Sommige insecten kunnen een direct gevaar voor de ouderen en gehandicapten, zoals bijen of wespen vormen. Deze bugs hebben pijnlijke steken dat een oudere of gehandicapte patiënt en de oorzaak van ongevallen kan desoriënteren. Lopen de omtrek van het huis van de individu, op zoek naar nesten van gevaarlijke bugs. Breng een bug resistent nodig dat ze toekomstige fouten verminderen of rond hun huis.