Hyperglycemie Richtlijnen

Hyperglycemie wordt in verband gebracht met diabetes en betekent een hoge bloedsuikerspiegel of een hoge bloedsuikerspiegel. Hyperglycemie is een ernstige gezondheidstoestand, maar een goede monitoring van suiker niveaus kan de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Oorzaken

Hyperglykemie kan veroorzaakt worden door het eten van voedingsmiddelen met te veel suiker of koolhydraten, niet genoeg beweging, stress, lichamelijke ziekte en diabetische medicatie niet nemen. Andere symptomen kunnen inspannende activiteit, infectie en omvatten niet genoeg insuline-injecties.

Symptomen

Symptomen van hyperglykemie bij diabetes omvat meer dorst, vermoeidheid, wazig zien, frequent urineren, gewichtsverlies en een bloedglucose het lezen meer dan 180. De symptomen van langdurige hyperglycemie onder bezuinigingen en wonden die langzaam genezen, huidinfecties, verminderd gezichtsvermogen en schade aan de zenuwen die het gevolg is in gevoelloosheid in tenen en voeten.

Behandeling

Controleer uw bloedsuikerspiegel wanneer u problemen ondervindt hyperglycemie symptomen. U moet uw urine op ketonen, die giftige zuren zijn, als glucose niveaus hoger dan 240 te controleren, volgens de American Diabetes Association. U moet overleggen met uw arts als keton niveaus hoog zijn en bespreken hoe ze te verlagen. U kan uw bloedsuikerspiegel verlagen op uw eigen als er geen ketonen aanwezig zijn. Verlagen van de bloedsuikerspiegel vereist het uitoefenen, het nemen van uw medicijnen en het vermijden van suikerhoudende bewerkte voedingsmiddelen zoals bakkerijproducten.
Ga niet sporten als je op ketonen positief hebben getest als oefening verhoogt alleen de bloedsuikerspiegel in dit geval. Uw arts kan vragen om uw insulinedosering aan te veranderen als blijkt dat u niet krijgen van een voldoende hoeveelheid om de bloedsuikerspiegel lager te houden.

Overwegingen

Drink veel vocht te spoelen extra suiker in je bloedbaan. Afvallen als je overgewicht hebt helpt lagere bloedsuikerspiegel. Een diƫtist kan u voorzien van een maaltijd plan dat de bloedsuikerspiegel onder controle houdt.

Preventie / Solution

Houd een eetdagboek dat voedingsmiddelen en het aantal koolhydraten in hen geeft. Test uw bloedglucose regelmatig en in contact te komen met uw arts als u meerdere abnormale testresultaten. Neem medicatie op hetzelfde tijdstip dezelfde hoeveelheid insuline in het lichaam te houden. Een medische waarschuwingskaart met u in geval van nood. Het verlaten van de bloedsuikerspiegel hoog zal resulteren in zenuw en orgaanschade, dus houden van de bloedsuikerspiegel tot ongezonde medische aandoeningen te voorkomen.