Hyperactief Child Syndrome

Hyperactief Child Syndrome

Hyperactief kind syndroom is geclassificeerd als een "syndroom", want er is een cluster van symptomen betrokken. Medische literatuur is al veel geschreven over het onderwerp van de kindertijd hyperactiviteit sinds de jaren 1880. De aandoening is complex en kan moeilijk te diagnosticeren omdat het gaat zoveel verschillende symptomen.

Definitie

Hyperactief kind syndroom, zoals gedefinieerd door het online medisch woordenboek Mondofacto.com, is een aandoening die voorkomt bij kinderen, manifesteren met een slechte aandachtsspanne en verhoogde motorische activiteit.

Symptomen

Het begin van de hyperactieve kind syndroom vindt meestal plaats vóór de leeftijd van zeven. Symptomen omvatten maar zijn niet beperkt tot storend gedrag, kort aandacht, slaapstoornissen, moeilijk te begrijpen instructies en impulsief gedrag.

Positieve eigenschappen

Veel kinderen met hyperactief kind syndroom worden gedacht moeilijk, ongehoorzaam of lui te zijn als gevolg van de manifestaties van hun aandoening. Er zijn ook verschillende positieve eigenschappen in verband met hyperactiviteit en kinderen, waaronder creativiteit, enthousiasme en energie.

Diagnose

De eerste stap in het verkrijgen van de juiste behandeling voor een kind met hyperactief kindsyndroom ontvangt de juiste diagnose. Er is geen specifieke test voor deze aandoening. De behandelend arts vaak aankomt bij de diagnose door het uitsluiten van andere aandoeningen. De arts moet een volledige medische evaluatie te doen voor een juiste diagnose.

Behandeling

Therapie is vaak nuttig voor kinderen met een hyperactief kind syndroom. Dieet en lichaamsbeweging kunnen ook een belangrijke rol spelen. Het minimaliseren van afleiding thuis en op school kan helpen uw kind te onderhouden zijn focus. De arts kan een persoonlijke behandelplan dat een combinatie van therapie en medicijnen kunnen helpen beheersen de hyperactiviteit ontwikkelen.