Hydratatie Behandeling voor bronchiale astma Cure

De zuurstof en waterstof moleculen in water zijn niet alleen bekend om het leven, maar sommigen geloven dat ze hebben ook grote genezende eigenschappen. Natuurlijke gezondheid voorstanders, zoals Purity 2000.com, bevorderen hydratatie behandeling als een mogelijke remedie voor bronchiale astma. Echter, een National Institutes of Health studie in twijfel trekt of er water en hydratatie hebben een effect op mucociliaire functie, of de functie van cellen in de luchtwegen.

Met behulp van Hydration

Volgens Purity 2000, natuurlijke remedies voor vele kwalen gericht op niet-invasieve, reagentless en nonsynthetic behandelingen te gebruiken om het leven en de gezondheid te verbeteren. Zuiverheid 2000 meldt dat veel voorstanders van deze natuurlijke remedies te overwegen water de meest elementaire voorwaarde voor de behandeling van ziekten. Sommige van deze natuurlijke behandelingen omvatten het gebruik van water en andere stoffen, terwijl eenvoudige hydratatie therapie water alleen wordt toegediend in hoeveelheden voorgeschreven aan patiënten. Bronchiale astma is een soort van ziekte die Zuiverheid 2000 suggereert kan worden geholpen door het gebruik van hydratatie therapie.

Theorie

Hydratatie therapie voor het behandelen van bronchiale astma werkt op basis van het principe dat bronchiale astma is een aandoening waarbij de luchtwegen die lucht te nemen in de longen ontstoken. Deze ontsteking is meestal het gevolg van overmatige histamine in het lichaam. Uitdroging is een van de belangrijkste factoren verergeren deze aandoening. Wanneer er minder watergehalte in het lichaam, is het voor histamine te bouwen. Daarom voorstanders zeggen, het tegenovergestelde is ook waar. Met andere woorden, is de kans op ophoping van histamine in het lichaam sterk verminderd indien de persoon goed gehydrateerd. Zuiverheid 2000 meldt dat water een van de belangrijkste voedingsstoffen voor de longen en de longen water om zichzelf vochtig. Dit vocht wordt voorkomen dat de tissue voeringen van het krijgen van een droge, wat slijm zou produceren. Een studie genaamd "Therapeutische Regimes voor acute bronchiale astma" uitgevoerd op dieren aangetoond dat verhoogde consumptie van water gedurende enkele weken sterk verminderde slijm opbouw en de productie van histamine. Water therapie is dus de basis voor het houden van de longen vochtig --- en dus vrij van ontsteking.

Effectiviteit

Ondanks voorlopige positieve resultaten, een National Institute of Health studie suggereert hydratatie geen effectieve behandeling voor patiënten met bronchiale astma --- vooral die andere vormen van medicatie zijn. Wanneer hydratatie therapie in een batch van de patiënten 15 tot 40 jaar gedurende een periode van zes maanden werd ingevoerd, heeft zij niet fundamenteel aan de conditie. Hoewel de hydratatie therapie bronchiale astma niet te genezen, was er merkbare verbetering in andere belangrijke parameters, zoals ademhaling en hartslag, de studie gevonden.