Hvordan virker Ion Cleanse arbejde?

Indledning

Ion Cleanse er designet til at hjælpe vores krop frigive giftstoffer i vores krop. Ifølge National Institute of Health, toksiner er stoffer skabt af dyr og planter, der er skadelige for mennesker. Enkeltpersoner, der bruger Ion Rens tro, at du effektivt kan afgifte kroppen ved iblødsætning dine fødder i en ioniserende fodbad. Ion Cleanse er stadig under debat, og der har ikke været nogen dokumenteret forskning der viser, at Ion Cleanse fordele din krop. Teorien bag Ion rense er, at det virker ud af positivt og negativt ladede ioner. Ifølge National Institute of Standards and Technology, vil en ion bliver positivt ladet, når den får et molekyle. Det vil blive negativt opladet, når det mister dette molekyle.

Funktion

Producenterne siger, at Ion Cleanse virker, fordi fodbad er udstyret med en samling af metaller, der er designet til at skyde i vandet. Metallerne interagere med havsalt og vand for at skabe en masse af positivt ladede ioner. Dette skaber et magnetfelt i badevandet, som tiltrækker neutraliserede ioner i kroppen. Ion Cleanse er baseret på det faktum, at de giftstoffer i kroppen lægger sig til den neutraliserede ioner, og de begge er trukket fra din krop ved det magnetiske felt og ind i ioniseret vand. For at bevise, at de giftstoffer har forladt kroppen, badevandet begynder at blive brun eller gul.

Advarsel

Ifølge Better Heath thru Forskning, efter brug af Ion Cleanse fodbad blev vandet testet og indeholdt ingen menneskelige affald toksiner. Det eneste stof, der findes i vandet var et forhøjet niveau af jern, og det var ikke toksiner i det vand, der gjorde det ændre farver. Grunden til vandet ændret til en brun eller gul farve var på grund af en vifte af jern elektroder, udgivet rust, som gjorde vandet udseende brune og gule.