Hvordan virker Homøopatisk Medicin Arbejde?

Homøopati

Homøopati er defineret ved "Merriam Websters Dictionary" som "et system af medicinsk praksis, der behandler en sygdom, især ved administration af minut doser af et middel, der ville i raske personer producerer symptomer, der ligner dem af sygdommen." Den måde, at homøopatiske midler arbejde er at hjælpe kroppen helbrede sig selv med sine naturlige forsvarsmekanismer.

Naturlige reaktion

Når kroppen udsættes for små mængder af urter og andet stof, der efterligner symptomerne på den oprindelige lidelse, kroppen sender antistoffer til at løse problemet. Fordi homøopatiske eksponering er så lille, er det faktisk ikke forårsage nogen symptomer, så kroppens reaktion er rettet mod det underliggende problem. Dette er grundlaget for den medicinske teori, at lignende behandlinger vil kurere lignende sygdomme og gener. For eksempel ville en person, der har allergi, der forårsager kløende øjne og løbende næse gives en fortyndet form af et supplement, der forårsager kløende øjne og løbende næse. Således kroppen reagerer forårsager den naturlige produktion af et antistof til kløende øjne og løbende næse.

Gentag Doser

Homøopatiske midler er ofte ugiftige og let at producere; derfor er de ofte billigere end strengere lægemidler. Men fordi de fortyndes, er det vanskeligt at vide, om det homøopatiske formel vil være effektiv. Når du tager homøopatisk medicin, tage små doser ofte indtil medicinen begynder at arbejde. Dette sikrer, at kroppen har tid nok til at reagere, og at symptomerne er alvorlige nok til at bede de organer naturlig reaktion.