Hvordan virker Holistisk Medicin arbejde?

Det ser på det hele menneske

Det væsentlige filosofi holistisk medicin er, at sundhed og velvære er noget, der involverer en hel person, ikke bare den særlige funktion i nervesystemet eller hjertet eller en fejl i nogle fysiske område. Det er let for udøvere af moderne medicin til at fokusere på at behandle en bestemt sygdom. Holistisk medicin søger noget andet end en sygdom-fokuseret tilgang. Det sker ved at fokusere på sundhed og velvære som noget, der skal nås på en daglig basis, snarere end at se blot på sygdom og sygdom, efter at det sker, som noget, der skal fastsættes.

Hele Person Analyse

For at hjælpe folk med at opnå konsekvent sundhed og velvære, vil udøvere af holistisk medicin se på en persons hel selv i et forsøg på at bestemme, hvor der skal foretages eller vaner justeret ændringer. Holistisk medicin mener områder som livsstil, kost og ernæring, miljømæssige omgivelser, følelsesmæssige og åndelige værdier, sociale vaner og, selvfølgelig, fysiske tilstand.

Personligt ansvar

Holistisk medicin lægger vægt på at hjælpe folk til at forstå, hvordan et område af deres liv, er egentlig ikke så adskilt fra hinanden. Den søger at vise, hvordan det, vi anser for at være ikke-fysiske komponenter i livet kan faktisk have intense effekter på vores fysiske tilstand. Holistisk medicin fremhæver uddannelse og hjælpe folk til at blive personligt ansvarlig for de valg, de træffer, og hvordan disse valg påvirker deres sundhed og trivsel.

Forebyggelse og Behandling af Cures

Ideelt set ville udøvere af holistisk medicin kunne lære folk, hvordan at foretage ændringer og valg, der ville forhindre alvorlige sygdomme fra nogensinde opstår. Men når sygdom eller sygdom sker, holistiske læger overveje alle muligheder, inden du foretager en henstilling.