Hvordan til behandling af søvnforstyrrelser uden medicin

Søvnforstyrrelser kan være forårsaget af en række faktorer. Sleep specialister er ikke 100 procent sikker på, hvad der forårsager visse former for hypersomni. Søvnløshed er ligeledes forvirrende. Her er naturlige måder at hjælpe med at behandle søvnforstyrrelser uden beroligende eller stimulanser.

Instruktioner

Insomniacs: Indstilling af scenen for Sleep

•  Må ikke læse, se tv eller arbejde i soveværelset, hvis du lider af insomina. Soveværelset bør være forbeholdt sovende og køn. Dette vil bidrage til at holde dig fra at associere seng med arbejde eller andre ting, der distraherer dig.

•  Installer nuancer eller gardiner, dække dit vækkeur eller slå LED-displayet væk fra sengen til at styre lys og støj i lokalet natten. Hvis lyset er stadig et problem, overveje iført en lys, komfortabel soveplads maske.

•  Lær din krops naturlige rytmer. Hvis du naturligvis falde i søvn kl 11:30, så prøv at justere din tidsplan til at vågne på om 07:30 den følgende morgen. På denne måde kan du oprette en rutine baseret på din krop.

•  Spis ikke et stort måltid for tæt på sengetid. Din krop bliver nødt til at forbruge energi til at fordøje et stort måltid, og dette kan vække dig eller forstyrre søvn.

•  Du må ikke drikke eller indtage sukker eller koffein sent på dagen. Nogle mennesker er nødt til at afskære sukker og koffein omkring 3 pm for at få til at sove let.

•  Må ikke udøve for tæt på sengetid. Motion frigiver endorfiner, energize dig og en træning to til tre timer før sengetid kan forstyrre din søvn cyklus. Hvis du nødt til at udøve, så prøv en blid gåtur eller nogle beroligende, afslappende yoga for at geare ned og forberede til søvn.

Hypersomniacs: få testet Så få udhvilede

•  Find ud af, hvad der er galt. Søvnapnø er lidelsen skabt af en mangel på ilt til hjernen under søvn. Hvis din hjerne og blod ikke får nok ilt om natten, vil de lukke ned i løbet af dagen. Hvis du holder op med at trække vejret, eller snorke kraftigt natten og lider søvnighed i dagtimerne, kan du overveje at bede din læge om en søvn undersøgelse. Behandling for søvnapnø omfatter iført en iltmaske natten til at hjælpe med årvågenhed på kort sigt, kombineret med en langsigtet plan for at tabe sig og gøre yoga eller en anden form for sind-krop egnethed til at forbedre vejrtrækning effektivitet.

•  gennemgå en sove undersøgelse. Narkolepsi er en kompleks kombination af symptomer karakteriseret ved REM indtrængen, katapleksi og automatisk adfærd. En sove undersøgelse vil bekræfte, at nattetimerne iltindholdet er tilstrækkelig (udelukke søvnapnø), og vil overvåge REM hjernebølger at se, om cykler passer de regelmæssige narcoleptiske symptoms.Treatments for narkolepsi omfatter ofte stimulerende medicin. At forsøge at behandle din narkolepsi naturligt. Praksis yoga og motion regelmæssigt, tage lur i løbet af dagen, hvis du har brug for dem, så prøv at spise en varieret kost, der er højere i protein end det er i kulhydrater.

•  finde ud af problemet. Idiopatisk hyper-løshed opstår, når hverken søvnapnø eller narkolepsi er til stede i en patient, der gennemgår en sove undersøgelse, men det primære symptom, overdreven søvnighed om dagen, stadig eksisterer. Behandlinger for hyper-Somnia omfatter ofte stimulerende medicin. At forsøge at behandle dig selv naturligt. Praksis yoga og motion regelmæssigt, tage lur i løbet af dagen, hvis du har brug for dem, så prøv at spise en varieret kost, der er højere i protein end det er i kulhydrater. Også, få dig testet for fødevareallergi, fordøjelsesfremmende enzym behandling eller andre metaboliske lidelser, såsom cøliaki. Ofte den manglende evne til at optage næringsstoffer fra fødevarer kan resultere i søvnighed

Tips

  • De fleste læger vil ønske at udføre grundlæggende blodprøven for at udelukke problemer med skjoldbruskkirtlen og anæmi, før du anmoder en sove undersøgelse.
  • Må ikke køre, når du føler dig søvnig!
  • Undgå koffein, når det overhovedet er muligt. Den "crash" efter stimulerende mad og drikke kan bringe på et anfald af søvnighed.