Hvordan til behandling af leddegigt Med C-vitamin

Rheumatoid arthritis er en progressiv autoimmun sygdom, der forårsager inflammation i leddene, hvilket fører til deformitet eller ødelæggelse i de angrebne led såvel som kronisk smerte. En kraftig antioxidant, C-vitamin har vist sig at være nyttige i behandling og forebyggelse af denne sygdom. C-vitamin spiller en rolle i produktionen af ​​kollagen, et vigtigt protein, der findes i knogler og led, og det har også vist sig at hjælpe med at bekæmpe infektion og kontrollerende betændelse, peger i sin favør til behandling af leddegigt. Den anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin i de fleste lande i øjeblikket 60-90mg, men husk på, at RDA standarden afspejler det minimumsbeløb for at undgå mangel. Mange, der bruger C-vitamin af helbredsmæssige årsager tage meget højere doser, der spænder fra en ekstra 100mg en dag på op til 2500mg og mere.

Instruktioner

•  Den ideelle måde at øge C-vitamin indtag er ved at ændre din kost, som din krop vil absorbere det mest effektivt fra sådanne naturlige kilder. Fødevarer, der er rige på C-vitamin omfatter grønne bladgrøntsager, citrusfrugter som appelsiner og grapefrugt, rød og grøn peber, broccoli, ananas, kiwi frugt, jordbær, hindbær og melon, for blot at nævne et par af de mange naturlige kilder Vitamin C. De fleste nogen kan finde en række fødevarer, som de finder tiltalende blandt det store udvalg af de højt C-vitamin indhold.

•  For dem, der har svært ved at få nok C-vitamin gennem kosten, kosttilskud, er en mulighed. Disse findes oftest i flydende eller tablet former og på forskellige dosisniveauer. Da en pludselig stigning i C-vitamin indtagelse kan forårsage overskydende gas og diarré, der starter ud med små doser og derefter gradvist stigende dem som din krop bliver mere tolerante, kan være klogt. Dem, der bruger kosttilskud for at øge deres C-vitamin indtag bør være opmærksomme på, at absorptionshastigheden med denne metode kan være meget lavere end for C-vitamin findes naturligt i fødevarer og justere doser i overensstemmelse hermed.

•  Mens behandling Leddegigt med C-vitamin kan ikke arbejde for alle, er det sikkert klogt at prøve naturlige alternativer først. Mange farmaceutiske behandlinger kan have alvorlige bivirkninger, mens C-vitamin er en sikker og gavnlig næringsstof, afgørende for nogle af kroppens vigtigste funktioner. Og det næringsstof bare sker for at bære den ekstra fordel af eventuelle fritagelse fra inflammation og smerte af reumatoid arthritis.