Hvordan til behandling af epilepsi uden medicin

Epilepsi er en sygdom i nervesystemet, som er forårsaget når elektriske "ledninger" i din hjerneceller bliver unormal. Medvirkende faktorer til denne bekymrende tilstand omfatte ekstrem træthed, lyse lys, følsomhed over for visse fødevarer, arvelighed, demens og hovedtraume. Personer, der lider af epilepsi oplever anfald, der er kendetegnet ved spjættende kropsbevægelser, rysten, tomme blikke og i nogle svære tilfælde, et bortfald af bevidsthed. Hvis du har været diagnosticeret med epilepsi, kan din læge ønsker at ordinere et antiepileptisk medicin. Du kan dog ønsker at søge andre muligheder for behandling af din tilstand.

Instruktioner

•  Brug ketogen diæt. Mens nogle voksne epileptikere kan være i stand til at drage fordel af det, synes det at være mest gavnligt for børn, der lider af epilepsi. Det indebærer at spise fødevarer, der er højt indhold af fedt og lav i kulhydrater. Dette forårsager fedt skal brændes og ketoner skal øges, som holder nervesystemet fra at være irriteret. Dette kan resultere i færre forekomster af anfald. Nogle af de fødevarer, der kan spises omfatter æg, tunge fløde og smør; grøntsager med lidt sukker, såsom kål, selleri og broccoli; fisk og skaldyr, såsom rejer og tun; og begrænsede mængder af kød som hamburger, kylling og bacon. Da en ketogen diæt overholdes nøje og kan forårsage bivirkninger som nyresten og diarré, medicinsk overvågning og monitorering er påkrævet.

•  øvelse hver dag i mindst 30-40 minutter. Dette hjælper i bedre cirkulation at komme til din hjerne, hvilket kan bidrage til at reducere epileptiske symptomer. Gør moderat snarere end anstrengende aktiviteter dog, såsom lys aerobe øvelser.

•  Undgå stress så meget som muligt. Stress kan faktisk udløse anfald, så holde det til et minimum, kan medvirke til at reducere epileptiske symptomer. Prøv afspændingsteknikker såsom diafragma vejrtrækning. For at gøre dette, langsomt inhalere gennem dine næsebor, derefter udånder kraftigt gennem spidsede læber, og derefter slappe dit mellemgulv. Dette kan hjælpe med at slippe spændinger og reducere stress.

•  Kontakt akupunktør. Akupunktur, kan en lang øvet kinesisk medicinsk behandling, der indebærer anvendelse af små, meget tynde nåle indsat i specifikke organ punkter bidrage til at mindske epileptiske anfald.

•  Overvej hyperbar oxygenbehandling. Denne behandling bidrager til at øge iltindholdet til hjernen og andre organer. Du er placeret inde i et trykkammer, hvor du trækker vejret ind terapeutiske mængder af ilt under behandlinger. Du bør have denne form for terapi administreres af en erfaren professionel for optimal sikkerhed. Tal med din neurolog om, hvordan og hvor man kan modtage denne form for behandling.

Tips

  • Altid holde din læge orienteret om eventuelle alternative løsninger du har tænkt på at bruge. Hvis dine symptomer fortsætter eller forværres, straks søge lægehjælp. Informer familiemedlemmer, venner, arbejdsgivere og medarbejdere, hvis du har epilepsi.
  • Du må ikke stoppe med at tage nogen receptpligtig medicin, du i øjeblikket tager for epilepsi uden lægens tilladelse.