Hvordan til behandling af blodmangel med homøopati

Anæmi er en lavere end normal koncentration af røde blodlegemer (RBC) normalt målt ved et fald i blodets hæmoglobin. De mere almindelige former for anæmi er forårsaget af en mangel på jern (jernmangelanæmi), vitamin B12 (megaloblastær anæmi) og folinsyre. De følgende trin vil vise, hvordan man behandler disse typer af mangler anæmi homøopatisk.

Instruktioner

•  Vær opmærksom på at få studier har undersøgt effektiviteten af homøopati i behandlingen af anæmi. Betragt anæmi som et symptom på en underliggende tilstand og behandle denne betingelse først. Anæmi selv kan behandles med passende kosttilskud (jern, vitamin B12 eller folinsyre.)

•  Sørg for, at en patient er jern mangelfuld, før der gives jerntilskud som disse kan nemt være giftige i en rask person. Jernholdige fumerate, glycerat eller sulfat optages let kilder til jern. En almindelig dosering til behandling af jernmangel er 50 mg tre gange om dagen for tre til seks måneder.

•  Tage hensyn til patientens forfatningsmæssige type og følelsesmæssige, fysiske og psykiske makeup. En erfaren homøopat bør altid overveje disse faktorer ved fastsættelsen af ​​behandlingen af ​​den enkelte.

•  Opretholde en afbalanceret kost. Dette er især vigtigt for behandling af mangelsygdomme som anæmi. Alkohol og stoffer, der forårsager dårlig mave bør undgås.

•  Indtag tre til fire gange den normale krav for jern, hvis du er gravid. En mangel på folinsyre til gravide kvinder har været forbundet med spædbørn bliver født med rygmarvsbrok og andre fejl af neuralrøret.