Hvordan til behandling af ADHD Med Magnetterapi

Attention Deficit Hyperactivity Disorder er en udviklingsmæssig tilstand med sådanne symptomer som impulsiv adfærd, uopmærksomhed og hyperaktivitet. Generelt er sygdommen diagnosticeret i barndommen år, og det kan vise sig at være livslang. Mulige årsager til den betingelse er ændret præfrontale cortex aktivitet, arvelige faktorer og eksponering for miljømæssige toksiner. ADHD er ofte behandlet med en af ​​flere stimulanser, men magnet terapi kan være gavnligt.

Sådan fungerer det

Princippet bag behandlingen er, at du har en usynlig energi kraft konstant strømmer gennem din krop. Blokeringer i strømmen forårsage sygdom, sygdomme og psykiske ubalancer. Magneter bruges til at ændre denne energi magt eller elektromagnetiske felt og genoprette den naturlige balance.

I "komplementær og alternativ medicin Secrets", Wendy Kohatsu siger magnet terapi er en form for energi, medicin, der har haft stor succes til behandling af kroniske smerter, angst, depression, øre klager, talebesvær og ADHD.

De præcise måde magneter påvirke kroppen er ikke kendt, men nogle siger, at de kan forbedre luftvejssygdomme og hjertekarsygdomme, og balance dit humør. Behandlingen forbedrer iltindholdet i blodet, fremmer naturlige helbredende processer og øger kredsløbssygdomme processer - med mere blod og ilt til hjernen, kan forbedrede koncentrationer og mental klarhed bedre opnås.

Magnetisk terapi effekt på biomagnetic energifelt fremmer frigivelsen af ​​endorfiner, hormoner, antistoffer og neurotransmittere, der har vist sig effektive i behandling af symptomer forbundet med ADHD. Hertil kommer, at magnetisk terapi ikke forårsage de typiske bivirkninger af stimulanser, der anvendes til behandling af ADHD. Stimulanser forårsage søvnforstyrrelser, en formindsket appetit og edginess eller nervøsitet.

Magnetiske Armbånd til behandling af ADHD

I "The Complete Idiot Guide til Indigobørn," Wendy H. Chapman, direktør for Resource Organization Metagifted uddannelse, og hendes medforfatter, Carolyn Flynn, hævde, at magnet terapi giver positive resultater for mennesker med ADHD. Chapman og Flynn siger, iført en magnetisk armbånd hjælper ændre polariteten i hjernen og hjælper med at holde ADHD-patient jordet.

Forfatterne advarer dog om, at bære et armbånd 24 timer i døgnet kan forårsage ADHD patient til at tilpasse sig til polaritetsindikatorerne ændringerne og bliver resistente over for magnetisk terapi. En enkelt armbånd bør tilbydes ADHD-patient til at bære for ikke mere end fire til otte timer om dagen for at forhindre magnetisk terapi modstand, men stadig få de sundhedsmæssige fordele.