Hvordan til at lindre ondt i maven naturligt

Vi alle lider af en mavepine nu og da. Hvordan behandler det, når det sker? De fleste mennesker enten bare vente den ud eller række ud efter en over-the-counter medicin. Næste gang man strejker, hvorfor så ikke prøve nogle af disse naturlige midler i stedet?

Instruktioner

•  dulme Tummy med pebermynte

Pebermynte er en klassisk middel mod mavepine, især hvis det er ledsaget af tarmluft. Forbered en kop te ved hjælp af en tepose for hver kop varmt vand eller 1 tsk. af tørrede urter for hver kop vand.

•  kamillete - en fremragende mave Remedy

Efter min mening, Kamille er en af ​​de bedste mave retsmidler derude. Det kan hjælpe med at lette mavesmerter og eventuelle spasmer i fordøjelsessystemet spor. Jeg har også haft held med det for kvalme. Forbered te ved hjælp af te taske eller tørrede urter som skitseret ovenfor.

•  Ginger - glimrende middel mod smerter og kvalme

Hvis kvalme der hører til dit mavepine er virkelig intens, du kan prøve at ingefær. Det hjælper også med mavepine og mavekramper. Den bedste måde at forberede dette er at bruge den friske rod. Bare skrælle en én tomme del af roden. Smash det med en Kødmørning eller bunden af ​​et glas. Sted i et krus og hæld varmt vand over det. Forsøde med honning og citron, hvis det ønskes.

•  Honning og citron - A Simple Remedy

Sommetider almindelig gamle honning og citron gør det trick at bilægge maven. Du kan altid forsøde en kop urtete med honning og citron. Eller du kan bare drikke det almindelig. Bare røre en spiseskefuld honning og saften af ​​en halv citron til en kop varmt vand.

Tips

  • Hvis du ikke har frisk ingefær kan du altid bruge det tørrede pulver.
  • Du kan også erstatte friske pebermynte eller kamille blomster for tørrede version. Bare bruge 1 spsk. hvis den friske urt for hver kop varmt vand.
  • Sørg for at du ser en læge for den korrekte diagnose og til at afgøre, om disse forpligtelser er sikkert for dig at tage.