Hvordan til at gøre simple Meditation åndedrætsøvelse

Når livet bliver stressende, en simpel rutine for meditation vejrtrækning er en nem måde at sætte farten ned og slappe af i et par minutter. Det kan ske hvor som helst og kræver ikke særligt udstyr. Det eneste der kræves er et ønske om at centrere selv.

Instruktioner

•  Hent komfortabel. Dette kan betyde, ligger ned, men ofte er det kun kræver at sidde komfortabelt med hænderne i skødet. Hvis du finder dit tøj for restriktiv til at bo komfortabelt, enten løsne dem eller ændre dem. En løs robe er undertiden bæres mens du gør meditation vejrtrækning.

•  Hold dine øjne lukkede og begynde at slappe af din krop. Hold ryggen lige og alle dine muskler afslappet. Undgå at spænde op nogen dele af din krop. Sidde stille et øjeblik og lade stress af dagen glide væk. Klar dig selv for dybere afslapning.

•  Tag en dyb indånding at rense kroppen for stress. Pust langsomt, koncentrerer sig om at holde din krop afslappet. Lad dit sind gå tom, og glemme alt om alle dine nuværende bekymringer.

•  Træk vejret dybt ind og puste langsomt ud flere gange. Find en vejrtrækning tempo, der holder dig mest afslappet. Hold din vejrtrækning langsom og støt i flere minutter, indtil dit sind er fri for bekymringer og stress. Koncentrer dig om noget, men din vejrtrækning. Fortsæt åndedrætsøvelser, så længe de er nyttige.

•  Gentag disse åndedrætsøvelser enhver tid stress føles overvældende. Hvis du føler dig overvældet ofte planlægge en regelmæssig tid til meditation vejrtrækning. Mange mennesker nyder meditation vejrtrækning første ting om morgenen eller ved slutningen af ​​dagen.

Tips

  • Tænk glade tanker. De ting, der gør dig glad, vil frigøre dig for stress!
  • Forsøg aldrig at haste dig selv i afslapning. Træk vejret dybt, og lad det komme til dig.