Hvordan PHT Magneter Arbejde

Grundlæggende

PHT Magnetics er producent og distributør af PHT magnet produkter. Dette selskab gør en vifte af tæpper og magnetiske wraps til heste. Disse produkter bruger en kombination af magnetisk terapi og akupressur til formål at forbedre sundheden for heste og for at maksimere deres præstationer. Virksomhedens produkter er forfremmet til behandling af ømme muskler og luftvejssygdomme spørgsmål til heste, samt hjælpe til at forebygge infektion.

Magnetterapi

En del af den måde, PHT magneter arbejde er gennem magnetisk terapi. Magnetisk terapi bruger anvendelse af magnetfelter til at fremme sundheden i hele kroppen. Ideen er, at magnetfelter er i stand til at gå gennem huden og hjælper med at holde individuelle celler sunde og forbedre funktionen af ​​nervesystemet. Det menes også, at magnetfelter er i stand til at fremme blodgennemstrømning, eventuelt ved at tiltrække hæmoglobin. Det menes, at ved at placere magneter på bestemte punkter i kroppen, kan blodgennemstrømningen øges, som kan hjælpe i helbredelsen af ​​ømme muskler og led. Ved at stimulere blodtilførslen til ømme muskler, kan PHT tæpper og wraps fremme hurtigere heling af skadede muskler. Kritikere af magnetisk terapi punkt af manglende bevis for, at magneter kan have nogen biologisk effekt, såvel som fravær af omhyggeligt designede og uvildige kliniske forsøg.

Akupressur

Akupressur er en teknik, der anvendes i traditionel kinesisk medicin, og er relateret til akupunktur. Det gøres ved at placere magneter eller andre former for pres på bestemte punkter på kroppen. Akupressur og akupunktur hypotesen, at der er visse punkter i kroppen, der kan have dramatiske effekter på organfunktion, herunder muskler og immunsystemet. Ved at stimulere disse punkter, som er placeret på "median linjer" akupressur stabiliserer energi af forskellige dele af kroppen (ved at genoprette balancen mellem yin og yang). Selv kritikere af akupressur peger på en manglende kliniske beviser for, at det er medicinsk effektiv, billeddannelse af nerve funktion antyder, at disse punkter kan have en virkning på kroppen. Ved at stimulere disse akupressur pletter, kunne PHT produkter hjælpe med at forhindre infektion ved at aktivere immunsystemet.