Hvordan man opbygger din egen Pilates Chair

Pilates er en række øvelser og øvelser, der skal styrke den enkeltes centrale muskler og samtidig øge vifte af bevægelse og balance. En Pilates stol er et stykke udstyr, der fokuserer på de centrale mavemusklerne. Købe Pilates udstyr kan være dyrt, men nogle stykker, såsom en Pilates stol, kan genbruges og bygget derhjemme.

Instruktioner

•  Skær træ, der vil blive brugt til at danne top, sider, ryg og bunden af Pilates stol. Bor huller i de øverste ender af træ, der vil blive anvendt til de sider af stolen. Påfør trælim til kanterne af træet før montering kroppen af ​​stolen.

•  Brug skruerne til at fastgøre struktur Pilates stolen. Styrke stolen ved at installere parentes langs alle hjørner inde i stolen.

•  Skær et stykke krydsfiner og to stykker af aluminiumsrør, der vil tjene som stolens fodskammel. Fastgør trin til de støtteforanstaltninger, aluminium arme ved hjælp af skruer. Gennemfør fodstøtten ved at knytte bærearme til Pilates stolen ved hjælp af bolte.

•  Fastgør metalclips og fjedre på undersiden af fodpladen. Fjedrene under fodstøtte yde modstand under Pilates øvelser.

•  Påfør pletten til stolen for at give træet en rig finish. Når pletten er tørret, anvende et lag af klar sealer til at beskytte træet. Klip et stykke firkantet skum og en lidt større stykke vinyl at gøre stolehynde. Fastgør puden til Pilates sæde ved hjælp af en hæftepistol.

Tips

  • Opbygning af en Pilates stol tillader en person at tilpasse stolen til at imødekomme specifikke behov. Selv om de fleste individer bygge stolen tæt på de samme dimensioner som den officielle Pilates stol, der kan foretages justeringer af størrelsen af ​​stolen og længden af ​​armene eller fodskammel.