Hvordan man laver en meditation Pillow

Når du mediterer, hele pointen med øvelsen er at rydde dit sind og føler sig afslappet. Meditation kan ringe for dig at sidde i meget lange perioder, i en stilling og sted. Det er afgørende at have en god pude, der er lavet til denne type behandling for dig at bruge. Hvordan kan du meditere, hvis du ikke er fortrolig? Selvfølgelig kan du købe din egen, men gør man ikke så svært at gøre. Læs videre for nogle tips i at lave din egen meditation pude.

Instruktioner

•  ud af hvad størrelse af meditation pude, du vil få brug for. Du bliver nødt til at overveje, hvor du vil gøre din meditation. Hvis det er på græs, vil du ikke brug for sådan en tyk pude. Hvis du gør det meste af din meditation på et hårdt gulv, så en tykkere og mere komfortabel pude tilrådes. Skriv ned, hvad målinger, du tror vil gøre en stor nok pude til dig og tilføje cirka 1,5 inches på alle sider for at tillade sømmene.

•  Saml dine leverancer. Du bør være i stand til at finde boghvede skrog til den indvendige side af puden på en butik, der sælger håndværk, meditation forsyning eller yoga-produkter. Du kan også bestille dem online, hvis du ikke kan finde dem lokalt. Du bør være i stand til at finde dit stof ved håndværk butik eller lokale stof butik. Vær sikker på at vælge et stof, der er let at vedligeholde og renses.

•  Klip de to paneler til din pude dækker pr dine målinger. Anbring de to paneler med de rigtige sider sammen og pin sammen. Sy en søm omkring tre af siderne. På den sidste side sy kun halvdelen sømmen lukket, så du har plads til at fylde den med de boghvede skrog.

•  Drej pudebetræk retsiden ud. Du skal ende op med en firkant, der er syet sammen med én søm forlod delvis åben. Fyld puden med mængden af ​​boghvede skrog, du ønsker at sidde på. Dette er en personlig præference, da puden bliver lavet til din meditation brug og komfort alene.

•  Fold åben søm mod indersiden, når puden er fyldt, og pin sammen. Brug din symaskine, sy den sidste del af sømmen sammen, lukker det. Du har nu din egen meditation pude, håndlavede af dig.