Hvordan man laver en Kava Tinktur

Kava kava rod har været anvendt i naturlægemidler og alternativ medicin kredse som en anti-angst medicin. Den naturlige rod bruges til at slappe af muskler og fremme søvn. Ifølge "Kvinders Urter, kvinders sundhed", en bog af Christopher Hobbs og Kathi Keville, kava kava kan producere milde følelser af eufori, følelsesløshed i tungen og tyngde i lemmerne. En populær måde at nyde urt er gennem en drik som en te, der kaldes en tinktur. Ved hjælp af disse trin, kan en grundlæggende tinktur gøres derhjemme.

Instruktioner

Hvordan man laver en kava tinktur

•  Bland ingredienserne
Varm 2 kopper vand i en mikrobølgeovn i 1 minut. Du må ikke koge vandet. Kombiner 1 kop jorden tør kava rod med de 2 kopper varmt vand i en stor skål. Pisk sammen. Soak blandingen i mindst 30 minutter. Tilsæt 1 spsk af lecithin, og rør indtil opløst. Omrøring væsken ifølge nakamalathome.com vil aktivere kavalactones eller aktiv bestanddel i urt.

•  Klem
Lag to nylon si poser. (Strømpebukser vil arbejde, hvis du ikke har nylon si poser.) Scoop flydende blanding ind i nylon si poser. Klem væsken i en ren skål, placeret under nylon si poser. Pres så meget væske fra blandingen som muligt. Vær sikker på at holde kava rod i poserne, og kun tillade væsken i skålen.

•  Blend
Når blandingen er klemt, remixe roden i nylon si poser med saft i skålen. Tilsæt remixet væske i en blender. Blend i 30 sekunder.

•  Klem blanding igen
Rengør sien poser under rindende vand, eller bruge friske dem. Scoop blanding, en håndfuld mellemstore slev på et tidspunkt, tilbage i sien tasker, og presse ind i en ren skål. Presse så meget væske ud som muligt. Ifølge nakamalathome.com bør skum dannes på væsken til at vide det bliver presset ud grundigt.

•  Forbruge
Det pressede væske kan indtages direkte som drikkevarer. Is kan tilsættes for smag. Ifølge nakamalathome.com, menes det, af Sydlige Stillehav kulturer at have fordele, når nippede fra en halveret kokosnød.

•  Tinktur forholdet
Ifølge Kona Kava Farm, en Hawaii-baserede producent af kava kava rod, bør Kava Tinktur indeholde 5 ounce af kava kava rod for hver enkelt flydende ounce. Denne tinktur kan tilføjes til enhver væske.
I "Kvinders Urter, kvinders sundhed," Hobbs og Keville opmærksom på, at produkter, der indeholder kavalactone indhold på 40 procent eller mindre skulle være "sikker at bruge." De behøver ikke anbefaler brug af super-koncentreret kava kava produkter, som den øgede koncentration kan øge muligheden for bivirkninger.

Tips

  • Ifølge nakamalathome.com vil tilsætte lecithin til blandingen bidrage til at emulgere og aktivere kavalactones i roden blandingen. Den ingrediens tilføjer også styrke til kava kava blanding.
  • Der har været en række retssager, der involverer dødsfald af kava kava brugere. Ofte døden er forårsaget af leverskader. Konsultere en læge for dosering og brug rådgivning forud for tidskrævende.
  • Ifølge "Kvinders Herb, kvinders sundhed," brugen af ​​kava kava har vist sig at have en vis negativ effekt på leveren. De, der indtager alkohol, bruge beroligende eller har Parkinsons sygdom er ikke rådes til at forbruge kava tinktur på grund af disse effekter.
  • Det er bedst at konsultere en herbalist eller personlig pleje læge, før du starter en ny urtekosttilskud. Kava kava rod er ikke blevet godkendt til brug af Federal Drug Administration, og dens virkninger kan producere forskellige resultater i den enkelte.