Hvordan man laver en Capsicum grødomslag

Capsicum er slægten af ​​mange typer af peber planter, herunder chili og cayenne peber. Capsaicin er det kemiske stof i peberfrugter, der gør dem varme. Det kan bruges udvortes til at lindre symptomerne på arthritis, muskelsmerter, helvedesild og psoriasis, ifølge University of Maryland Medical Center. Du kan bruge cayennepeber eller chili peber til at gøre en grødomslag til at lindre smerter og betændelse. Capsaicin er et kraftfuldt kemikalie, og selv når det anvendes på huden som et grødomslag, bør du rådføre dig med din læge først, fordi der er potentielle lægemiddelinteraktioner.

Instruktioner

•  Crush 4-6 tørrede røde chili peber i meget fine stykker. Hvis du bruger frisk chili peber, varme dem i en gryde ved høj varme i omkring et minut, og derefter snittes i små stykker. Brug handsker, når du arbejder med dine peberfrugter at undgå at få peber partikler omkring din mund, næse og øjne. Du kan erstatte 1 overdænge tsk cayennepeber.

•  Riv to skiver brød i tre eller fire stykker og læg dem i skålen. Tilføj en lille mængde af varm mælk blot at fugte brød. Du forsøger at opnå en pasta-lignende konsistens. Drys de knuste peberfrugter i din mælk og brød pasta, og sørg for, at peber er jævnt fordelt i hele din løgnehistorie.

•  Placer en lille mængde af grødomslag på din hud som en test for at se, hvor godt din hud tolererer det. Nogle mennesker har en allergisk reaktion over for capsaicin. Omslaget bliver meget varmt. Kontroller at se, hvis din hud blærer eller har nogen anden form for bivirkning.

•  Spred grødomslag på en varm, fugtig bomuldsklud eller gaze, der vil helt at dække det berørte område. Placer grødomslag direkte på det område, hvor du føler smerte eller ubehag.

•  Bind en klud over peberfrugt grødomslag til at holde det på plads. Brug aldrig en varmepude over din grødomslag, som kan forårsage for meget varme og skade huden. Brug grødomslag i 20 minutter til en time efter behov for nødhjælp.

•  Kassér dine handsker og vaske hænderne grundigt. Hvis du ikke bære handsker, vaske dine hænder straks med eddike eller mælk. Capsaicin ikke opløse nemt med bare vand og sæbe. Brug mælk eller eddike ved rengøring det berørte område efter at bruge din grødomslag så godt. University of Maryland rådgiver ikke at bade eller brusebad i varmt vand før eller efter brug af capsaicin topisk.

Tips

  • Placer en tynd klud over det smertefulde område, du behandler at holde rød peber pasta væk fra huden, hvis du har meget følsom hud.
  • Aldrig anvende grødomslag til beskadiget hud eller et åbent sår.