Hvordan man kan reducere Valerian Dose

Mange mennesker tager urten baldrian til at hjælpe dem med at håndtere søvnløshed eller angst. Baldrian er et supplement, der ikke er reguleret af FDA. Der er ingen standard dosis; dog, American Cancer Society tyder på, at som en sove støtte, kan baldrian tages i doser fra 300 til 900 mg. For angst kan patienter tage det op til tre gange dagligt, i doser fra 50 til 100 mg. Hold styr på hvor meget du tager, og hvor længe. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvornår det er tid for dig at stoppe med at tage det.

Instruktioner

•  Stop med at tage baldrian rod, hvis du kun har brugt det i et par uger. Hvis du har brugt det i mere end et par uger, skal du nedsætte dosis gradvist. Pludselig afbrydelse af baldrian rod efter din krop er blevet akklimatiseret til det kan resultere i abstinenssymptomer. Disse symptomer kan omfatte svimmelhed, ustabilitet, maveproblemer, hovedpine og ophidselse.

•  Læs etiketten på din flaske baldrian rod omhyggeligt. Forskellige mærker indeholder forskellige styrker af urt. Hvis du har taget en pille tre gange dagligt, så prøv at skære ned til bare to gange dagligt i omkring en uge. Derefter reducere det til en gang dagligt.

•  Tal med din læge om at tage en benzodiazepin recept, hvis du har brugt baldrian rod i høje doser for et par måneder. Benzodiazepiner efterligner effekten af ​​baldrian rod på forhold såsom søvnløshed og angst. Skift til denne medicin kan hjælpe dig med abstinenser for baldrian rod. Men benzodiazepiner har potentiale til at blive vanedannende, så dette er en kortsigtet eneste løsning.

•  Find måder at behandle din søvnløshed eller angst, der ikke involverer enten receptpligtig medicin eller naturlægemidler kosttilskud. Hvis du klare med en stor del af stress, at tale med en rådgiver, kan hjælpe. Motion kan også hjælpe med både stress og søvnløshed. Tage en pille eller supplement bør være en kortsigtet eneste løsning. Du er nødt til at bestemme den underliggende årsag til din tilstand, så du kan tage skridt til at behandle det.