Hvordan man kan forbedre den samlede styrke Overnatning Gennem Selvhypnose

Folk er altid på udkig efter måder at øge deres styrke med så lidt fysisk indsats som muligt. En måde at øge muskelmasse og styrke er gennem brug af selvhypnose i et forsøg på at betingelse dit sind som en måde at betingelse dine muskler.

Instruktioner

Stigende styrke gennem Selvhypnose

•  Slap. Nøglen til selvstændige hypnose er evnen til at slappe af dit sind og krop nok, at det er i stand til at falde ind i en hypnotisk trance eller stat. Den nemmeste måde at gøre dette på er gennem kontrolleret vejrtrækning, afslappende visualiseringer, eller gentage en afslappende mantra. Ideelt set bør du slappe af dit sind og krop i ca 15-20 minutter inden du forsøger selvhypnose.

•  Begynd selvhypnose. En måde at opnå selvhypnose er gennem koncentrere sig om bekræftelser og visualisere, hvad du ønsker. Dette er en let udgave af selvhypnose i, at du er i en lys hypnotisk tilstand og i kontrol. For øjeblikkelig styrketræning, kan du visualisere dine muskler bliver større, udøvelse af de enkelte muskelgrupper områder og gentage dig selv, at du får stærkere og stærkere. Du bør bemærke din selvtillid vil være steget og opleve en følelse af empowerment. Du kan også føle stærkere.

•  Prøv dyb trance hypnose. Den måde at få de bedste umiddelbare resultater er at forsøge at falde i en dyb hypnotisk tilstand. Det er staten, der anvendes i hypnotiske sceneshows og hypnoterapi. I denne tilstand, du ikke er i kontrol eller opmærksom på dine omgivelser og i stedet fokuserer på stemmen på den person giver retninger. I dette tilfælde vil de retninger, der leveres af et bånd optaget script, som du forberedt på forhånd.

•  Tape en hypnose script. Der er mange hypnotiske induktion scripts er tilgængelige på internettet. Dette script vil bringe dig ind i den hypnotiske tilstand. Et andet script vil fokusere på at øge din muskelstyrke. Disse scripts er sværere at finde, men de er derude, eller du kan oprette din egen. Du bør fokusere på at du bliver stærkere, blokerer smerte mekanisme, øget adrenalin produktion, og visualisere større muskler. En endelig script vil omfatte den modsatte teknik af induktion og vil bringe dig ud af den hypnotiske tilstand. Du bør oprette båndet eller cd'en på en sådan måde, at alle de scripts, fører naturligt ind i hinanden.

•  Styrke hver par dage. En hypnotisk kommando eller forslag skal styrkes på en regelmæssig basis for at holde arbejde. Hvis du bemærker en væsentlig styrke stigning, kan du ændre scriptet til at gøre dine muskler endnu større. Du bør gentage scriptet hver par dage for at sikre de kommandoer og forslag fortsat være effektiv, og efter flere uger behovet for forstærkning vil aftage.