Hvordan Magnetic Wrist Bands arbejde?

Oversigt

Historie og Teori

Lige siden det gamle Egypten, har læger spekuleret på de potentielt gavnlige virkninger, som magneter kan have på kroppen. Magnetfelter kan ændre den måde, at elektricitet virker, og som vi nu ved, den menneskelige krop kører på en betydelig mængde elektricitet. Den grundlæggende teori bag magnetiske håndleddet bands, og magnet terapi i almindelighed, er, at de magnetfelter, der genereres ved at bære båndet vil påvirke jern i blodet og strømmen af ​​elektricitet gennem nerverne. Dette formodes at forårsage en række positive effekter i bærerens krop.

Effekter

Nogle hævder magnetiske håndleddet bands kan mindske smerter og hævelse i forbindelse med en række betingelser, herunder karpaltunnelsyndrom og gigt. De magnetiske felter siges at øge produktionen af ​​røde blodlegemer, i tillæg til den oxygenbærende kapacitet af de blodlegemer, der allerede eksisterer, ifølge magnetictherapybracelet.co.uk. Derudover magnetiske håndled bands hævder at øge blodcirkulationen, som også er gavnlig. Blod, der bærer mere ilt og næringsstoffer til kroppens extremeties kan bidrage til at mindske smerter og hævelse i håndled og fingre, hvilket er hvor de fleste wearers har smerter, de ønsker lettet.

Beviser

På trods af alle påstandene om, hvad der gavner magnetiske håndleddet bands og magnetisk terapi i almindelighed, kan give, er der meget lidt dokumentation for, at disse håndled bands gøre mere end lysne en persons tegnebog, ifølge mycarpaltunnel.com. Hvis nogen forsøger at grave forbi den grundlæggende teori for magnetiske håndleddet bands, begynder det at se mindre og mindre som hård videnskab med konkrete resultater. Men der er heller ingen beviser for, at bære magnetiske håndleddet bands er skadeligt på nogen måde til bæreren. Så hvis nogen ønsker at prøve magnet terapi for deres egne ømhed og smerter, er der ingen bevis for, at det virker, men også bevis for, at det gør ondt.