Hvordan laver Hvedegræs Cream

Værdien af ​​wheatgrass blev gjort populær af Dr. Ann Wigmore. I sin selvbiografi "Hvorfor Suffer ?: Hvordan jeg overvandt Sygdom og smerte naturligvis" sagde hun, at hun blev introduceret til de helbredende virkninger af urter og hvedegræs efter hendes bedstemor i Litauen. Wheatgrass creme angiveligt fremskynder heling af hududslæt, nedskæringer, sår, hudafskrabninger og blå mærker. Forberedelse af creme med rå honning som base kan fordoble de positive resultater. Her er hvordan du kan gøre wheatgrass creme.

Instruktioner

Forberedelse

•  Forskning dine leverandører af tørret hvedegræs og rå honning for kvalitet. Nogle leverandører vokse wheatgrass i væksthuse, der kan skære de nødvendige UV-stråler, der negativt effekter fotosyntese, sænke kvaliteten af ​​wheatgrass. Vær sikker på, at leverandøren lav varme dehydrering at holde enzymer og andre kvaliteter intakt. Nogle forhandlere pack hvedegræs i kvælstof atmosfære, der stopper enhver forringelse af produktet som følge af udsættelse for ilt.

•  Hæld indholdet af en pakke af tørret hvedegræs i blandningsbeholderen.

•  Tilsæt 2 tsk. af rå honning. Rør rask indtil grundigt blandet. Gør nok creme til kun ét program ad gangen. Når wheatgrass er Juiced det begynder nedværdigende øjeblikkeligt; det samme gælder for tørre tabletter og pulver, når udsat for ilt.

•  Anvend aktuel behandling på huden tre gange dagligt, indtil alle symptomer er blevet lettet.

Tips

  • Køb rå honning til din creme. Det har helbredende enzymer og producerer et lys grade hydrogenperoxid mindre barsk end nogen farmaceutisk kvalitet. Honning efterlader en beskyttende film over foretages huden. Den indeholder antibakterielle og antivirale egenskaber. Voksende din egen wheatgrass og saftfremstilling det derhjemme giver den højeste kvalitet kontrol og garantier friskhed. Frisk juice foretrækkes til en potent creme. Wheatgrass i tabletform reducerer mængden af ​​overfladeareal, der er udsat for oxygen og forlænger holdbarhed uden at ofre styrken. Knuse tabletterne til et fint pulver ved hjælp af en smeltedigel.
  • Vedvarende hudsygdomme bør altid indberettes til din læge.