Hvordan kan Nikken magneter hjælpe din krop?

I en verden, hvor hvert element er påvirket af elektromagnetisk energi, brug af magnet terapi genoprette balancen kan imødegå de negative virkninger af miljøet på vores sundhed. Nikken er en pioner inden for wellness teknologi. Deres produkter er designet til hverdagen, og omfatter bl.a. magnetiske indlægssåler, søvn systemer, dyner, armbånd og wraps --- elementer der er konstrueret til dagligt brug og anspore til en større sundhed og wellness.

Grundlæggende

Vi lever i en verden fuld af solskin og mørke, ilt og kvælstof, elektricitet og magnetisme. Som forklaret på Nikken hjemmeside, jorden selv er en kæmpe magnet. Det har to poler, syd og nord, en positiv og en negativ, hvilket skaber et stort magnetfelt, som beskytter os mod stråling i rummet. Magneter og elektricitet arbejder hånd i hånd. Magneter skabe elektricitet og elektricitet skaber magnetfelter. Da vores kroppe køre på elektriske impulser (som dem, der holder dit hjerte bankende) og de samme impulser tegner sig for mange menneskelige lidelser, er det indlysende, at bruge magneter til at styre de elektriske impulser kun kunne være gavnligt.

Teknologien

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, har mennesket brugt magneter til behandling af smerter i århundreder, lige siden de først bemærket tilstedeværelsen af ​​naturligt magnetiseret sten, kaldet lodestones. Med det tredje århundrede e.Kr., græske læger brugte magnetiseret metal til behandling af gigt, og ved middelalderen, lægerne brugte magneter til at behandle lidelser som gigt, forgiftning, og skaldethed. Dag, som da de fleste af magneter kræver anvendelse af elektricitet til at danne det magnetiske felt. Nikken har udviklet en særlig patenteret teknologi, der skaber et aktivt magnetfelt uden brug af elektricitet. Fordelen er, at disse "statiske magnet" producerer en konsistent strøm af energi.

Fordelene

Undersøgelser af virkningerne af magneter er ikke endelige, men brugerne vil fortælle dig magneter hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen, øge iltindholdet i kroppen, hjælpe med smerte, slappe muskler, mindske spændinger og lindre depression og stress. Magneter fremme en følelse af velvære og lindre betændelse ved at skylle ud toksiner. Magnet terapi anvendes til fibromyalgi, migræne, celle foryngelse og Parkinsons sygdom. Mest opmuntrende er, at bortset fra en person med en implanteret elektronisk enhed, ser ud til at være nogen skadelige virkninger forbundet med brugen af ​​magneter, såsom en pacemaker der.