Hvordan kan man øge testosteronniveauer

Mens både mænd og kvinder har testosteron, er det mest afgørende for mænds sundhed. Ikke alene er testosteron det primære kønshormon hos mænd, det regulerer kroppens fysiske udseende og påvirker mange forskellige systemer. Øget testosteron kan have flere effekter, herunder forbedret psykisk og fysisk energi og øget styrke, stofskifte og erektil funktion. Der er flere faktorer, der kan forårsage et fald i testosteron, herunder mangel på søvn, en fedtfattig kost, rygning og stress, men der er også flere skridt, der kan træffes for at øge lavt testosteronniveau.

Instruktioner

•  sove mindst otte timer hver nat. Kom otte timers søvn er afgørende for sundheden for alle kroppens processer, herunder produktion af testosteron.

•  rygestop. Rygning er skadeligt for kroppens generelle sundhed, hvilket resulterer i dårligere testosteron produktion.

•  Spis en ordentlig kost med nok fedt, animalsk protein og grøntsager. Testosteron produktion stiger med indtagelsen af ​​sunde fedtstoffer, som dem der findes i fisk, olivenolie, nødder og avocadoer. Disse bør omfatte tredive procent af din daglige kost. Animalsk protein, som kan fås gennem kød og æg, forårsager også en markant stigning i testosteron produktionen og bør omfatte en tredjedel af din daglige kost. Udfyld resten af ​​din kost med grøntsager som kål, broccoli og blomkål, som bidrager til at øge testosteron niveauer i din krop.

•  Undgå sojaprodukter. Soja øger østrogen niveauer og nedsætter testosteron.

•  Gør daglig vægtløftning at forårsage udbrud af testosteron i kroppen. Koncentrer dig om sammensatte øvelser, der bruger mange muskelgrupper såsom squats og pull-ups.

•  Supplere din kost med urter, der bidrager til at øge testosteron produktion. Muira puama, en plante hjemmehørende i regnskovene i Brasilien, Fo Ti, som bruges som en behandling for impotens i nogle lande, Tribulus terrestris, en indfødt plante af Indien, og acetyl-L-carnitin, et vigtigt næringsstof, er alle kendte at bidrage til at hæve testosteron niveauer.