Hvordan er Thai Massage Done?


Thaimassage er mærkbart forskellig fra andre massage teknikker. Det er også kendt som Thai Yoga Massage, som det indebærer at være flyttet ind i forskellige stillinger, der ligner yogastillinger. En thailandsk massage kan vare i op til to timer, og er designet til at balancere dit liv kræfter, foryngende og forfriskende dig.

Instruktioner

•  Bær passende beklædning. Den første forskel mellem en traditionel thailandsk massage og andre massage er, at thai massage er udført, mens du er fuldt påklædt. Du bør bære løst tøj, så du er komfortable og så massør kan manøvrere dig uden begrænsninger fra tøjet. Ingen olier eller lotion anvendes i traditionel thailandsk massage.

•  lå på gulvet. Thailandsk massage udføres på en polstret måtten på gulvet og ikke på en seng eller et bord ligesom i andre massage. Dette gør det nemmere for massør til at flytte omkring dig og arbejde på alle de forskellige områder af din krop. Du vil normalt blive bedt om at lægge på ryggen først.

•  Start med et ben massage. En thailandsk massør vil normalt starte massage med benene og vil bruge sine hænder til at udføre massage, men også hans knæ, ben og fødder. Massør vil lægge pres i form af blide strøg langs energi linjer i din krop. Arbejder på disse energi linier siges at hjælpe din krop frigive sit spændinger og fungerer bedre.

•  Følg med en håndmassage. Den thailandske massør vil ofte massere dine hænder næste. Han vil presse og dreje sin tommelfinger ind i håndfladerne, og Co vil derefter gnide hver af dine knoer på en lignende måde, derefter arbejde op hver finger, gnider det hen ad vejen. I slutningen, vil han trække hårdt for at løsne leddene.

•  Fortsæt med en ryg og nakke massage. Massør vil langsomt gøre sin vej op din krop, og vil normalt bede dig om at slå over på din front for at få adgang til din ryg. Han vil skubbe dit hoved til begge sider for at løsne den, og derefter køre den side af hans arm eller ben langs siden af ​​hovedet og langs din ryg og arme. Massør vil derefter gælde tryk via blide strøg langs energi linjer i din ryg, nakke og arme.

•  Flyt kroppen i forskellige yoga stillinger under massage. I almindelighed, vil dine arme og ben blive flyttet til forskellige positioner i en rum tid, mens massør koncentrerer sig om at frigive visse spændte områder. Et eksempel på en yoga-lignende stilling nogle thailandske massører bruger omfatter flytte din fod til at hvile på indersiden af ​​det andet ben lår, strække dine lårmuskler. Dette svarer til træet position i yoga, men om i stedet for at stå op.

Tips

  • Hvis du aldrig har haft en massage før, fortælle massør, at det er din første gang, så de kan gå gennem din sygehistorie. De bør være opmærksom på eventuelle sundhedsmæssige betingelser, du har.
  • Spis ikke et stort måltid før at have en massage. Ideelt har et let måltid et par timer før du har massage.