Hvad Siger navnet Padderok Mean?

Horesetail er en fælles betegnelse for Equisetum arvense bregne, der får sit navn fra sin karakteristiske høje, busket form, der giver planten udseende af en hests hale. Den padderok bregne har en bred vifte af anvendelser i urtemedicin.

Historie

Brugen af ​​padderok daterer sig tilbage til det gamle Rom og Grækenland, hvor planten blev brugt til at stoppe blødninger. Det latinske ord Equisetum i det videnskabelige navn for padderok betyder "hest børster."

Geografi

Padderok vokser i Nordamerika, Europa, Asien og Mellemøsten, ifølge University of Maryland Medical Center.

Typer af Andre navne

Andre navne for padderok plante omfatter flaskerenser, cavalinha, hollandske siv, hest urt, hest pil, Paddock-pipes, pewterwort, prele, shavegrass og toadpipe.

Anvendelser

I urtemedicin, padderok taget internt som et diuretikum eller til behandling af urinvejsinfektioner, nyresten, gigt, inkontinens og knogleskørhed. Eksternt som en creme eller pasta, omfatter padderok er anvendelser medvirken helingsprocessen af ​​brandsår, knoglebrud og forstuvninger.

Risici

Bivirkninger af for stor indtagelse padderok omfatter feber, kolde hænder og fødder, unormal hjerterytme, gangbesvær, muskelsvaghed og pludseligt vægttab, ifølge det amerikanske National Library of Medicine. Padderok indeholder et kemikalie kaldet Thiaminase, som kan forårsage vitamin B1 mangler ved langvarig brug.