Hvad gør herbalists siger om psoriasis?

Psoriasis syge prøve sæber, cremer og medicin i et forsøg på at finde lindring. Naturlige plantestoffer forbindelser er et alternativ til at mindske sværhedsgraden af ​​psoriasis.

Hvad er psoriasis?

Rød, irriteret hud, der kan blive skællet og tyk normalt diagnosticeret som psoriasis. Betændelsen kan forekomme overalt på kroppen. Det er især svært at helbrede, og syge ofte forbedre i et område som endnu et plaster blusser op andetsteds. Aktuelle teorier tyder på, at psoriasis er arveligt og et immunsystem reaktion. Kroppen identificerer celler som skadeligt og angriber dem med et inflammatorisk respons. Psoriasis er ikke smitsom.

Mainstream Behandling

Almindelige medicinske behandlinger for psoriasis omfatter topisk anvendelse af steroider, tørring forbindelser af salicylsyre eller mælkesyre og receptpligtig retinoider. Disse kan have bivirkninger og er ikke altid effektive. Ifølge en undersøgelse udført af National Center for Komplementær og Alternativ Medicin (NCCAM) og National Center for Health Statistics, mere end 38,3 procent af alle voksne i USA bruger en form for komplementær og alternativ medicin, herunder naturmedicin.

Helbredende Bade

Helsekosteksperter ordinere naturlige planter til behandling af betændt væv og hud. Ifølge naturlig sundhed praktiserende Shirley Liipschutz-Robinson som led for år ved hjælp af moderne behandlinger såsom steroider, at hun ikke finde lindring, indtil hun brugte bentonitler bade og kolloide vanilie bade. Hun fandt, at tage disse bade et par gange om ugen stoppede ikke blot psoriasis, men effekten varede meget længere end andre typer af moderne midler. Hun foreslår også massere de ramte områder med ricinusolie blandet med calendula ekstrakt efter at have taget den helbredende bade.

Urteekstrakter

Cynthea Sabolich, forfatter af psoriasis Spot Gratis i 30 dage - en sand historie, er en RN og foreslår at bruge urteekstrakter såsom Oregon drue rod ekstrakt for at detox kroppen internt. Dette øger leverfunktion og har vist sig at opklare mange tilfælde af psoriasis. Hun anbefaler også at bruge omega befæstede hør og alkyrol hajleverolie for maksimal Omega 3 fedtsyrer for at forbedre immunsystemet og forbedre psoriasis.

Paw Paw Tree Extract

Ed Anderson, en herbalist, gør en anbefaling af Paw Paw træ frugt ekstrakt har hjulpet mange psoriasis patienter. Disse ekstrakter er taget i kapselform dagligt. Adskillige acetogenins er blevet fundet i Paw Paw kviste, der har anti-cancer egenskaber samt arbejder underværker for psoriasis.

Advarsel

Urter kan interagere med eventuelle oral medicin du kan tage. Altid konsultere en læge eller apoteket før du kombinerer behandlingsprotokoller.