Hvad er Senna Leaf?

"En række populære afførende produkter, der omfatter phenolphthalein som en vigtig ingrediens er taget ud fra markedet efter rapporter om, at stoffet blev fundet at have en vis forbindelse med kræft," siger Urter 2000 Siden da har medicinalfirmaerne brugt senna som deres vigtigste ingrediens. Senna vil hjælpe, hvis du lider af forstoppelse.

Fakta

Senna Leaf er almindeligt kendt som sennep eller alexandrinske sennep, og dens videnskabelige navn er Cassia angustifolia. Senna har været brugt siden det 9. århundrede af arabiske læger som et afføringsmiddel og har været kendt som "udrensning urt." "Kun blade og bælg af urten er terapeutisk anvendelige," siger Urter 2000 Senna er ofte taget som en te, kapsel, tablet eller flydende ekstrakt.

Fordele

Senna fungerer som et afførende og anvendes primært til forstoppelse, præoperativ udrensning og vægttab, og kan også hjælpe med hypertension. Senna kan også anvendes som et anti-inflammatorisk, for cellulær regenerering og behandle analfissurer og hæmorider. Som en pasta kan sennep anvendes til behandling af acne, ringorm og andre hudlidelser.

Dosering

Tag senna med andre urter som fennikel, kanel, ingefær og pebermynte at undgå intens mave kramper og mavesmerter. Brug Senna bælg for en mere mild effekt, ifølge Mountain Rose Urter. Urter 2000 anbefaler at tage fire Senna kapsler med tre kanel kapsler og et helt glas mælk for at se hurtigere resultater og for at undgå saltdepletering. Som te, bør to kopper drikkes dagligt. En daglig dosis på 10 til 60 mg af Senna anbefales til voksne, og halvdelen doser anbefales til børn i alderen seks og op.

Identifikation

Senna er en busk, der vokser op til tre meter høj og har lysegrønne stængler. Sammen med sarte grålig-grønne blade, sennep producerer aflange frø bælg. Oprindelige til tropiske klimaer i Nordafrika, sennep vokser også i Indien, Pakistan, Egypten og Sudan.

Advarsler

Drik otte 6-oz kopper vand sammen med sennep for at undgå dehydrering. Senna bør ikke tages for mere end 10 dage uden en hvileperiode for at bevare sundheden. Alvorlig reduktion af kalium niveauer kan føre til døden, og kan forekomme med langvarig brug af Senna. Tal med din læge for at sikre, at der ikke er nogen lægemiddelinteraktioner. Hvis du er gravid eller ammer, bør du kun bruge Senna under din læges tilsyn. Langvarig brug kan også føre til unormale kolorektal vækster, som kan føre til kræft.