Hvad er PRID Salve?

Prid salve er et homøopatisk behandling. Det er også kendt som Original "Black" Tegning Salve og som Smiles PRID Tegning Salve. Produktet er fremstillet af Hyland Homøopatisk i 50 år.

Funktioner

Prid Salve vigtigste ingredienser er carbolsyre, arnika, morgenfrue, echinacea og svovl i en salve af bivoks, vaseline og parabener. I overensstemmelse med FDA regulativer, lister PRID salve emballage alle de ingredienser, der er egnede til foranstaltninger behandling og sikkerhed.

Anvendelser

Den salve anvendes til lokal lindring af hudirritation, bylder og overfladiske sår på. Salget spredes på gaze efter rengøring og tørring af den berørte hud. Prid påføres to gange dagligt, indtil irritationen forsvinder, hvorefter en gang om dagen behandling er tilstrækkelig indtil betingelsen sender helt.

Overvejelser

Konsultere en læge, hvis PRID salve ikke har ryddet en betingelse inden for syv dage. Produktet er kun til udvortes brug: Hvis det indtages, skal brugerne konsultere en læge eller giftstoffer enhed. Ligeledes bør det ikke anvendes omkring øjnene. National Institutes of Health tilråder, at homøopatiske midler ikke bør anvendes som en erstatning for konventionel medicin.