Hvad Er Milk Thistle Uddrag Do?

Marietidsel ekstrakt har været anvendt medicinsk i over 2.000 år. Anlægget opstod i Europa. Silymarin er den aktive bestanddel af ekstrakten og findes i frøene fra planten.

Lever

Marietidsel siges at beskytte leveren mod skader på grund af acetaminophen og andre medikamenter. Det har også vist sig at forbedre leverfunktionen cirrhosis patienter.

Diabetes

En undersøgelse, der blev udført på Institut for lægeplanter, i Teheran, Iran har vist, at daglige doser af mælk tidsel sænket fastende glucose niveauer hos diabetespatienter med 15 procent.

Svampeforgiftning

Marietidsel har været anvendt i tusinder af år som en modgift til svampeforgiftning. Mere moderne brug begyndte i 1949, da det blev mere almindeligt anvendt til at styrke leveren.

Hepatitis

Marietidsel er ofte ordineret i Tyskland til patienter med hepatitis C. Undersøgelser udført i Amerika har hidtil været resultatløse.

Fordøjelsen

Marietidsel kan også anvendes til at hjælpe fordøjelsen. Det siges at hjælpe metabolisere kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Det hjælper også til at rense kroppen af ​​toksiner.