Hvad er fordelene ved Portulaca på hud?

Urten Portulaca (fulde navn Portulaca oleracea portulak) er også kendt som vilde Portulaca eller opret amarant. Den findes i hele verden, herunder USA, Canada, Australien, New Zealand og dele af Europa. Portulaca er fuld af vitaminer og mineraler, og er undertiden tilsat til salater. Det kan også anvendes som et alternativ sundhed behandling for mange tilstande og hudproblemer.

Sårskorper og koger

En af fordelene ved Portulaca på huden er, at det har en beroligende effekt, hvilket gør det til et nyttigt behandling for inflammatoriske hud skader, såsom bylder og stykker. Et aktuelt grødomslag, lavet af mashing anlægget i en morter, anvendes på den skadede område bør give øjeblikkelig lindring. I den australske Journal of Medical Naturmedicin, en gennemgang af Portulaca erklærede, at det fremskynder helingsprocessen af ​​såret ved at nedsætte dens overfladeareal og forbedre hudens elasticitet.

Behandling af Hudsygdomme

Portulaca kan også bruges til at hjælpe med at behandle hudsygdomme dermatitis og psoriasis. Lav en pasta ved mashing planten og blande det med glat elm pulver (fra bark af glat elm træ). Blandingen skal være tre dele af Portulaca planten til en del af glat elm pulver. Ved anvendelse af dette til det ramte område bør berolige huden. Portulaca ekstrakt er lige stor fordel; det har stærke anti-irriterende egenskaber og lindrer følsom, kløende hud.

Anti-aging egenskaber

Som Portulaca er en naturlig kilde til vitamin A, C og E, samt co-enzym Q10, det er en fremragende antioxidant, kæmper for tidlig aldring og beskytte huden mod miljøskader. Portulaca ekstrakt er rig på omega-3 fedtsyrer og flavonoider. Disse fordele af urter til både intern og ekstern brug kan manifestere sig i en klarere og sundere hud. Mange hud produkter - herunder hudcremer og lotion, deodorant, ansigts masker og tonere - indeholder ekstrakt af Portulaca.