Hvad er fordelene ved naturopati?

Naturopati bruger urter, homøopati, og afgiftning til at bringe sygdomme til overfladen, og derved fjerne giftstoffer i kroppen.

Alternativ Practice

Naturopati en alternativ praksis til traditionel medicin, er ikke accepteret i de fleste traditionelle medicinske praksis.

Definition

Naturopathic læger er uddannet til at vurdere et individ som en helhed, der kombinerer fysiske, mentale / følelsesmæssige, åndelige, sociale og andre faktorer, som de underviser patienter til at påtage sig et personligt ansvar for deres helbred. Naturopati mener, at narkotika dække op symptomerne, kørsel sygdom dybere ind i kroppen, hvilket medfører et giftigt oprustning.

Typisk Besøg

En naturopathic læge (ND) tilbringer den første del af udnævnelsen diskutere livsstil og spisevaner med kunden, sommetider ved hjælp bioenergic afprøvning eller andre metoder såsom kinesiologi til at evaluere den fysiske krop. En ND tilbringer i gennemsnit en til tre timer med en klient, der vil forlade med en liste over kosttilskud designet specielt til deres tilstand.

Advarsel

Naturopati er ikke dækket af forsikring, selv om nogle sygeforsikringsselskaber såsom United Health Care betaler for et par behandlinger.

Tidsramme

Naturopati bruger urtemedicin, som kunne afholde otte uger eller mere før følelse resultater; med receptpligtig medicin, nødhjælp er normalt inden for 24 timer.

Potentiale

Mange læger praktiserer en kombination af naturopathic og traditionel medicin. Patienten kan høste fordelen ved at bruge deres sygeforsikring til medicinsk besøg og diskutere med den nordlige dimensions mulige urte behandlinger for deres tilstand.