Hvad er fordelene ved Gravity Inversion Tables?

Inversion terapi betragtes som en alternativ behandling teknik til smerter forbundet med rygsøjlen, det er en type af trækkraft behandling. Inversion tabeller er blot en af ​​de mulige måder at få fordelene ved inversion terapi, andre omfatter manuel trækkraft, tyngdekraftsstøvler og assisteret trækkraft. Mens mange rapport lindring er forbundet med brugen af ​​en inversion tabel, svarende til Mayoclinic.com, lettelsen er ofte kun midlertidig.

Betydning

Komplet inversion er ofte en ubehagelig oplevelse for første gang bruger. I modsætning til tyngdekraftsstøvler eller inversion stole, inversion tabeller giver brugeren mulighed for gradvist at øge graden af ​​inversion.

Trækkraft

Trækkraft kan give tilbage smertelindring gennem rygsøjlen udspænding og mobilisering. Hele dagen rygsøjlen kan få komprimeres med op til 3/4 tomme, trækkraft potentielt vender i denne retning ved at strække rygsøjlen. Hældning er blevet anvendt som teknik til at lindre rygsmerter i over 100 år.

Muskler

Inversion øger blodcirkulationen i kroppen og kan hjælpe musklerne slappe af, således at fremme genvinding, faldende muskelkramper og rødmen ud nogle af affald i musklerne.

Samlinger

Gravity tager en vejafgift på leddene i kroppen. Inversion tillader leddene, som konstant kæmper tyngdekraften, at slappe af og øger blodgennemstrømningen til dem.

Fun Fact

Inversion kan spores så langt tilbage som den græske imperium. Hippokrates, filosof og læge, bemærkede, at han så en person hængende på hovedet på en stige for at strække rygsøjlen.