Hvad er fordelene ved Goat Weed Med Maca?

Goat Weed, også kendt som liderlig ged frasortere, har været anvendt traditionelt i Kina og andre dele af Asien for lever og ledsygdomme, men det er bedst kendt for sine elskovsmiddel egenskaber. Det er ofte kombineret med Maca, en botanisk fra Peru, for at øge mandlige libido og seksuel funktion.

Historie

Legenden siger, at liderlig ged frasortere (Epimedium) blev opdaget af en gedehyrde der bemærket en stigning i seksuel aktivitet af hans besætning, efter at de spiste de blomstrende planter. Maca har været dyrket i Sydamerika i over 2000 år.

Traditionelle anvendelser

Horny Goat Weed har længe været brugt af kineserne til lidelser, der involverer nyrerne, samlinger, lever, ryg og knæ. Inkaerne troede Maca kunne give energi og udholdenhed.

Elskovsmiddel egenskaber

En undersøgelse offentliggjort i udstedelse af Andrologica 2002 viste, at Maca forbedret seksuel lyst. Reuters News rapporterede, at en undersøgelse udført af den italienske forsker Mario Dell'Agli viste liderlig ged ukrudt kan forbedre den seksuelle funktion i impotente mænd.

Andre sundhedsmæssige fordele

I en undersøgelse offentliggjort i endokrinologi og Forplantningsbiologi blev Maca vist sig at være effektive til at reducere størrelsen af ​​prostata hos rotter. Det er teoretiseret, at det kan have den samme virkning i mennesker. En peruviansk undersøgelse foretaget af forskeren Dr. Gustavo Gonzales viste Maca evne til at øge fertiliteten.

Forholdsregler

I store mængder, kan Maca forårsage struma hos mennesker, der ikke forbruger nok jod. The Food and Drug Administration har ikke godkendt liderlig ged frasortere eller Maca som sikker eller effektiv i gennemførelsen af ​​deres påståede krav.