Hvad er fordelene ved Ginger kapsler?

Siden oldtiden er ingefær blevet anvendt til behandling af fordøjelsesforstyrrelser. Nyere medicinske undersøgelser har vist sin effektivitet i behandling af kvalme på grund af kemoterapi, køresyge eller graviditet.

Kemoterapi

En undersøgelse udført på University of Rochester i New York viste, at kemoterapi patienter, der tager ingefær kapsler flere dage før kemoterapi havde færre eller mindre alvorlige tilfælde af kvalme end dem, der fik placebo.

Graviditet kvalme

Undersøgelser, der omfatter grupper af 30 og 70 kvinder viste ingefær til at være effektive til at reducere graviditetsbetinget kvalme. I begge tests, dem, der tog op til 1 gram ingefær i fire dage rapporteret betydelig lindring fra kvalme og mindre opkastning.

Motion Sickness

Ifølge tidsskriftet Lancet, en undersøgelse, hvor folk med en historie af køresyge tog pulveriseret ingefær, før de spindes på en motoriseret stol havde større tolerance mod kvalme.

Sådan fungerer det

Det menes, at de bidende phenolforbindelser (såsom gingeroler og shogaoler) og flygtige olier er de aktive midler er ansvarlige for ingefær gode virkninger.

Formularer

Roden kan tages friske, tørrede eller i pulverform og kan også gøres til en te. I kapselform, er den typiske dosis er 250 mg.