Hvad er fordelene ved at tage Bee Pollen?

Bee pollen er den mandlige støv mellemstore frø placeret på enden af ​​støvdrager af blomsten blomstrer. De gamle egyptere og kinesere anerkendt bipollen som medicin og dens anvendelse blev anbefalet af den græske læge Hippokrates. Bee pollen ikke kan syntetiseres i et laboratorium, fordi forskerne ikke ved, hvad alle ingredienserne er; bierne har et par hemmeligheder om deres egne.

Den rolle Bees

Bier indsamle pollen fra blomster ved at skrabe pollen løs fra støvdrager med sine kæber og ben. Bier derefter blandes de indsamlede pollen med honning og gemme det i deres pollen kurve. Når kurvene er fulde, pollen danner en lille gylden kapsel. Det er taget tilbage til bikuben at fodre de unge bier. Under flyvning, pollen-belæsset bier konstant børste sig selv ren, efterlader et drys af pollen, uanset hvor de flyver og bestøvende det meste af planters liv på planeten.

Anvendelser

Fordelene ved bi pollen er omfattende og udviklende forskning fortsætter med at afdække nye fordele, som tiden går. Dr. Joseph Mercola for National Health Center tilskriver følgende til bipollen: Det korrigerer kemisk ubalance i overvægtige personer, der forårsager dem til at kaste overskydende pounds; vagter mod sæsonbetinget allergi, astma og kræft; øger energi, udholdenhed og mental klarhed; forbedrer prostata sundhed; rydder hud pletter; øger immunforsvaret; hjælpemidler fordøjelse; sænker blodlipider; afbalancerer blod sammensætning; forbedrer seksuel funktion og vender de tegn og symptomer på ældning. Atleter tage bipollen at forbedre deres fysiske præstationer.

Ernæring

Bee pollen er den mest ernæringsmæssigt komplet mad på planeten, som indeholder alle de væsentlige livsnødvendige elementer, som mennesker har brug for at overleve. Ifølge Guide til Bee Pollen Sundhed, bipollen indeholder 50 procent kulhydrater, 35 procent protein, tre procent vitaminer og mineraler, to procent fedtsyrer og fem procent fortsat den hemmelige ingrediens af bier, herunder fordøjelsesenzymer. Bipollen indeholder antioxidanter, flavinoids, rutin, 22 aminosyrer og er usædvanlig høj i B-vitaminer.

Overvejelser

Der er ingen kendte bivirkninger af bipollen. Dog bør personer med allergi over for bier og gravide og ammende kvinder undgå det. Forud for at tilføje en bi pollen supplement til din kost, sørge for, at du ikke vil have en allergisk reaktion ved at tage meget små mængder, 1 tsk. per dag, indtil du ved, du er sikker. Varme bipollen dræber gavnlige enzymer.

Forskning

William Robinson offentliggjorde måske den vigtigste brik af forskning om fordelene ved bi pollen i 1948 Robinson opdrættet mus til at udvikle dødelige kræftsvulster. De i gennemsnit 33 uger med en 100 procent forekomst af tumor udvikling. Af mus fodret bi pollen, dem, der udviklede tumorer udviklede dem 9,8 uger senere, og nogle ikke udvikler tumorer overhovedet.